Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

15 éves a Hooligans!

Hooligans - 15 éves a Hooligans!

Talán Tóth Tibi és Kiss Endi sem gondolták volna, amikor egykor szülővárosukban, Szerencsen együtt ültek az általános iskola padjaiban, hogy sok évvel később az ország egyik legnépszerűbb zenekarának alapítótagjaként fennállásuk tizenötödik évét a Papp László Budapest Sportarénában ünneplik majd!

Mégis. A Hooligans együttes ennyi év kitartó küzdelme, szépsége, buktatói, sikerei után végre ezen az igazán hozzájuk méltó helyen, egy óriási, eddig még soha, sehol nem látott színpadi show keretében ünneplik majd tizenöt éves születésnapjukat december 11-én!

Tóth Tibi, Kiss Endi, Ördög Csipa Tibor és Késmárki Zsolt számára a nagy eseményre való felkészülés természetesen nem a próbákkal kezdődik majd, annál is inkább, mert a fiúk folyamatosan „edzésben” vannak, hiszen mint az előző években mindig, idén is rengeteg koncertjük van. Az évforduló miatt azonban ez az év mégis más lesz, mint az előzőek. A zenekar ugyanis megújította honlapját, új videoklipet készítettek a Küzdj az álmodért! című dalukra, amelyet a tavaly év végén megjelent, 8szemközt című albumukon hallhatunk. Ezek után a srácok megjelentetnek egy dupla válogatáslemezt is októberben a legnagyobb slágerekkel és a legnépszerűbb dalaikkal, és már készül a róluk szóló dokumentumregény is.

Aki rendszeresen jár a Hooligans koncertjeire, az már sejtheti majd, hogy melyek lesznek azok a dalok, amelyek szerepelnek majd az albumon, hiszen a fiúk a most indult jubileumi országos turnén ezeket adják elő majd élőben.

A soha, még sehol nem látott show azonban minden kétséget kizáróan december 11-én, a Papp László Budapest Sportarénában lesz!

stanley

2011. 11. 11. 12:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

15 éves a Hooligans! cikk képei
Hooligans - 15 éves a Hooligans!