Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megjelent Wolf Kati első lemeze

Wolf Kati - Megjelent Wolf Kati első lemeze

Kati régi álma vált valóra új stúdióalbumának elkészítésével. 2011 Legjobb hazai női előadójának megválasztott énekesnő számára az elmúlt év nagyon pörgősnek bizonyult. Az énekesnő óriási lendülettel, fáradhatatlanul dolgozott új lemezanyagán és a végeredmény is bizonyítja! Fantasztikus dalok születtek és Kati ismét remekül énekel. Új albumára 16 nagyszerű felvétel került fel.

Az új dalok mellett megtalálható a From Sarah With Love című jól ismert lírai szrezemény feldolgozása valamint a kihagyhatatlan Szerelem, miért múlsz? című első saját dal, és a What About My Dreams? Euroviziós változata. Az új rádiós sláger, a Vár a holnap a CD második dala, melynek dallamára készült a Life Goes On című felvétel, angol szöveggel. A lemezt bónusz felvételként a Szerelem, miért múlsz? DJ Dominique remixe zárja.

A zeneszerzők névsora igen impozáns: megtalálhatjuk a Rakonczai Viktor - Rácz Gergő szerzőpárost, Szűcs Norbertet, Dajka Krisztiánt és Nemes Csabát, valamint a fiatal zeneszerzőt Sztevanovity Krisztiánt (művésznevén Symbien) és természetesen Kati édesapja, Wolf Péter is írt három dalt (melyből egynek a szövegét is ő jegyzi) a lemezre. A dalokhoz a szövegeket Czutor Zoltán, Geszti Péter, Johnny K. Palmer, Janky Balázs, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Szűcs Norbert és Sztevanovity Dusán írták.

Sokáig kellett várni Kati saját lemezére, de abban egyet érthetünk, hogy megérte!

2011. 11. 14. 17:45

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 11. 15. 16:33
csak az a schwarzkopf logó ne lenne a borítón. ez így leginkább csak egy bújtatott reklám lemezre hasonlít...
Vendég 2011. 11. 29. 19:27
Kik választanak és kinek a nevében?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megjelent Wolf Kati első lemeze cikk képei
Wolf Kati - Megjelent Wolf Kati első lemeze