Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sade Budapesten

Sade - Sade Budapesten

A különleges hangú énekesnő 10 év kihagyás, és világszerte 55 millió eladott album után indult turnéra, s koncertsorozatán több mint 150 000 ember láthatta 21 városban. A zenekar felejthetetlen előadása a klasszikus Sade hangzással vegyítve, Sophie Muller pompás látványvilágával kiegészítve, egy életre szóló koncertélményt nyújt november 23-án, a Sportarénában, ahol mintegy kétórás előadásra számíthatnak az igényes zene szeretői.

A négy Grammy-díjas soul, jazz és rhythm & blues énekesnő, Sade hazánkban első alkalommal ad koncertet.
Az előadás az időtlen slágerek gyűjteményében kalauzolja a hallgatókat, a közönség kedvenc Smooth Operator daltól egészen a Jezebel c. fülledt blues balladáig. Ezen az estén nem hiányozhatnak a Soldier Of Love c. korong legjobb dalai sem.

A közel 300 négyzetméteres színpad a rejtett emelőkkel, az óriási háttérvetítővel és az intelligens lámpaparkkal együtt az egyik legmodernebb felszerelés, amit jelenleg koncerten használnak. A látványt füstgép és konfetti-ágyú is kiegészíti majd.
A budapesti buli építése hajnalban kezdődik, több mint 100 magyar technikai segítővel, hogy a délutáni próbára és technikai beállásra minden kész legyen. A felszerelést 11 kamion, 6 teherautó és 3 busz szállítja városról városra.

Sade - Sade Budapesten

Az öltözőbe kért berendezés nem mondható extrának, hiszen csak dohányzóasztal, kanapék, fotelek, állólámpa illetve az énekesnőnek sminkasztal tükörrel szerepel a listán - de Helen szívesen látja az öltözőben kedvenc virágát, a tubarózsát, ha az helyben beszerezhető.

Sade eddigi koncertállomásain igen kedvezőek voltak a visszajelzések, reméljük budapesti koncertjéről is csak jókat mondhatnak a zenerajongók. A koncertről képek és beszámoló hamarosan a music.hu-n is olvasható lesz. Ülőjegyek az ismert jegypénztárakban még korlátozott számban kaphatók.

Időpont: 2011. november 23. este 8 óra
Helyszín: Papp László Sportaréna (Budapest)

2011. 11. 19. 10:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sade Budapesten cikk képei
Sade - Sade BudapestenSade - Sade Budapesten