Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mikulás bulit tart a Napoleon Boulevard

Napoleon Boulevard - Mikulás bulit tart a Napoleon Boulevard

A Napoleon Boulevard december 9-én a Pecsa Caféban Mikulás Partyt szervez kitartó rajongóiknak és kedves barátainak, ahol a zenekar mellett, házigazdaként köszönthetjük a Solaris Tribute Band-et is. A közönségtalálkozón az ünnepi hangulatot egy kis zenéléssel fűszerezik majd.

Angyalna, Madárnak

Úgy tűnik a Napoleon Boulevard még erősebb, mint valaha! Nem adták fel a hitet és a munka szeretetét a korábbi híresztelésekkel ellentétben sem. A megújult zenekar aktívan folytatja munkáját, és lázasan készülődnek az ünnepekre, amit mi sem bizonyít jobban, mint következő összejövetelük december 9-én a Pecsa Caféban 19 órás kezdettel. Vincze Lillával és csapatával egy Mikulás Klub keretében találkozhatunk újra, ahol baráti beszélgetéssel és egy kis zenélgetéssel segítenek ráhangolódni az ünnepekre.

Napoleon Boulevard - Mikulás bulit tart a Napoleon Boulevard

A klubestet megelőzően Vincze Lilla december 4-én 16.30 kezdettel a Váci Szimfonikus zenekarral lép színpadra a Váci Székesegyházban egy Jótékonysági gálakoncert - Liszt est keretein belül, ahol az est nyitódalaként, Wolf Péter Ave Mariáját énekli majd. Ez a dal igazán speciális Lillának, bár sokan nem tudják, de évek óta kabalájává vált. A választás talán nem meglepő, hiszen 2009-ben pápai audiencián a Rajkó Művészegyüttes mellet, meghívott vendégként énekelhette el 80 ezer ember előtt. Az eseményen az énekesnő mellett Liszt műveibe hallgathat bele az oda látogató közönség, Liszt Ferenc születésének 200. évfordulója alkalmából a váci Szent Anna Karitász szervezésében.

Emellett a legfrissebb hírek szerint november 27-én Lilla telt házas Adventi Templomkoncertet tartott Kamarazenekarával Hévízen a Katolikus Templomban, ami a meghittség és szeretet jegyében telt. Lilla így számolt be róla:

„Így karácsony tájékán ez különösen kedves számomra, már csak azért is, mert ilyen körülmények között egészen más hatással szólnak a dalok, mint rock zenekari hangzással. Másrészt azért is különleges, mert a kamarazenekarommal, hangosítás nélkül énekelhettem, és ezek a koncertek azok, amelyek valóban az éneklésről szólnak, amikor az énekhang egyenrangú partnerévé válik a többi hangszernek. Úgy gondolom, ez az igazi hangszer, és ezt különösen jó élmény megélni, és így tudunk igazán öröm zenélni együtt. A koncerten, hárfán kísért Gulyás Csilla, zongorán Viczián Gábor, valamint Tassy Ádám fuvolán, aki jelenleg is a Napoleon Boulevard oszlopos tagja.”

Lillának 2008-ban volt a legutóbbi Teréz templomi koncertje, ami lassan évek óta hagyománnyá alakult, és ott készült el az Angyalnak, Madárnak című cd anyagának címadó dala is. Az az Angyalnak, madárnak, ami különleges képi megoldásokkal párosult, ahol visszautazhattunk éveket, évszázadokat mind a képi, mind a hangzásvilág tekintetében. Lilla egyébként ezt már korábban is megtette a Két Hold című cd-je kapcsán. Az énekesnő így vélekedik munkájáról:

„Valójában nincs is oly nagy távolság műfajok között, mert van úgy, hogy az „Uram, segíts” című dallal zárom a koncerteket, ugyanakkor a Kamaraesteken kicsit crossover stílusban éneklem zongorakísérettel ugyanezt a dalt, a templomkoncerteket pedig, mindig a „Fogd a kezem”-el kezdem. A lényeg, hogy a zenei műfajok keveredése, a legnagyobb harmóniát adja az előadásom során, és hogy a dalaimmal hatással legyek a körülöttem lévőkre, függetlenül az előadásmódtól.”

A további hírekről és eseményekről a zenekar honlapján a www.napoleonboulevard.com -on vagy Vincze Lilla hivatalos oldalán a www.vinczelilla.hu tájékozódhattok. A megújult zenekar képi illusztrációját Rácz Tünde készítette.

Bius

2011. 11. 29. 18:33

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mikulás bulit tart a Napoleon Boulevard cikk képei
Napoleon Boulevard - Mikulás bulit tart a Napoleon BoulevardNapoleon Boulevard - Mikulás bulit tart a Napoleon Boulevard