Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justin Bieber: közös ülés Mariah Carey-vel

Justin Bieber - Justin Bieber: közös ülés Mariah Carey-vel

Ahogy arról a music.hu lemezajánlója is beszámolt, az ügyeletes tinisztár Mariah Carey-vel dolgozta fel az énekesnő All I Want For Christmas Is You című slágerét. A dalhoz botrányszagú klip készült.

Justin Bieber+Mariah Carey: All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!)

Hivatalos kislemezen még meg sem jelent, egyelőre csak Justin Bieber karácsonyi albumán, az Under The Mistletoe-n szerepel Mariah Carey világslágere, az All I Want For Christmas Is You. ’94-es slágerát tavaly újra leporolta az énekesnő, idén pedig Bieber csapott le a tempós ünnepi tételre, és annak előadójára. A két sztár klipet is forgatott az All I Want For Christmas Is You (SuperFestive!) című produkcióhoz, mely az aktuális marketingstratégia értelmében több termék és márkamegjelenítést is tartalmaz, melyeket idővel akár cenzúrázhatnak is a reklámtörvényért felelősök. (Annak idején a New Kids On The Block egyik klipjében került kikockázásra az egyik tag pólóján nagy méretben virító sportruházati embléma.)

Ezúttal egy vadonatúj, hordozható videójáték, annak gyártója és márkaneve kap szerepet az egyik patinás áruházban forgatott klipben – utóbbi logója szintén felvillan a videóban.

Az ünnepi hangulatot sugalló kisfilmben Mariah Carey szexi dekorációs télanyóként domborít abban az üzletben, ahol Bieber a haverjaival vásárolgat karácsonyi ajándékokat. Bár a kettejük közti kémia véletlenül sem működik, a dal végére az énekesek egymás mellett ülve, egy szánkóban „eveznek”, két kézzel szórják az ajándékokat, és szemmel láthatóan nagyon boldogok.

Balajti Péter

2011. 12. 01. 22:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 12. 02. 18:15
Ennek a cikknek mi az értelme? Nagyon jó lett a videóklip, az All I Want For Christmas Is You pedig minden idők egyik legjobb karácsonyi dala. Akinek nem tetszik, az ne hallgassa semmilyen formában, de az advent idején fogjatok már vissza az értelmetlen pocskondiázásból, mert csak magatok járatjátok le! Köszi! Áldott, szent karácsonyt!
Vendég 2011. 12. 03. 14:32
Egyetértek. A cikk címe is NO COMMENT. Ennél tisztességesebbet nem tudtok kitalálni két héttel karácsony előtt? Még viccnek is szánalom a köbön!
Vendég 2011. 12. 03. 20:19
szerintem a srác nem tud olyan szinten énekelni, hogy Mariah-val legyen egy dalban, jobb lett volna, ha csak aranyosan mosolyog a klipben. a cikk címe tényleg szánalmas.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Justin Bieber: közös ülés Mariah Carey-vel cikk képei
Justin Bieber - Justin Bieber: közös ülés Mariah Carey-vel