Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosa

The Who - Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosa

Életét vesztette John Entwhistle, az egyik leghíresebb brit együttes, a The Who basszusgitárosa. John az együttes észak-amerikai turnéja alatt éjszaka hunyt el egy szállodában.

A halottkém szemle megállapította, hogy az 57 éves gitáros szívroham áldozata lett. A rendőrség közölte, hogy semmilyen gyanús körülményre utaló jelet nem találtak.

Ray Manzarek, a zenekar billentyűse minden idők egyik legnagyobb rock 'n' roll gitárosának tartotta John-t, aki egy igazi zseni volt. Steve Luongo (dobos) elmondta, hogy Entwhistle orvosi kezelésekre járt, ahol többször is vizsgálták a szívét.

The Who - Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosa

A The Who a 60-as 70-es évek rock 'n' roll bandáinak egyik legjelesebb képviselője. Legismertebb számaik többek között a My Generation, a Pinball Wizard, és a Substitute. John Entwistle halálával az eredeti felállásból már csak Roger Daltrey énekes és. Pete Townsend gitáros tartozik az élők sorába Keith Moon dobos 1978-ban vált a kábítószer áldozatává.

2002. 06. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosa cikk képei
The Who - Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosaThe Who - Meghalt John Entwhistle, a The Who basszusgitárosa