Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be!

WISDOM - WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be!

Idén áprilisban egy erőteljes lemezzel tért vissza a rockéletbe a Wisdom zenekar. Hosszú hallgatás után megtalálták frontemberüket, aki tavaly még maszk mögé rejtve jelent meg a koncerteken. Tavasszal viszont lekerült az álarc, és olyan energikus bulikat toltak a nyári fesztiválokon, hogy ma már nem kérdés a szlogenjük: "Wiseman Is Alive!"

Heaven And Hell

Az új lemezük sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy az itthoni megjelenés után egy amerikai, és egy japán kiadó is megvette a gyártás és terjesztés jogait is, így már a tengerentúlon és Ázsiában is kapható a "Judas".

Közben elkészült a zenekar legújabb klipje, a Judas lemezhez másodikként felvett, egzotikus környezetben forgatott "Heaven And Hell", amely november közepe óta látható, és nagy sikernek örvend, hasonlóan a jelenleg is zajló jubileumi turnéhoz.

WISDOM - WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be!

Mivel idén ősszel lett 10 éves a Wisdom, egy önálló "X Wise Years" elnevezésű koncertsorozattal kedveskedtek a közönségüknek, amely december 17-én szombaton, a Club202-ben (volt Wigwam) fog véget érni, és egyben az új lemez bemutatója is.

Ez a koncert több különlegességben is bővelkedik majd, mivel előszeretettel használ a zenekar pirotechnikát és díszleteket a bulijain, valamint akciók is lesznek. A Royal Vodka welcome drink és akciós árú Royal FÉNY mellett például egy-egy Wisdom póló tulajdonosai lehetnek majd azok, akik elővételes jeggyel érkeznek szombaton.

Az estét egy sexy rock 'n' roll lánybanda, az iScream nyitja, valamint lesz még egy különleges vendég zenekar, a profi és elismert zenészekből álló Chronology is.

A jegyár igazán low budget (1500Ft).

Gab

2011. 12. 10. 16:59

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2011. 12. 14. 9:24
nagyon várom már!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be! cikk képei
WISDOM - WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be!WISDOM - WISDOM: December 17-én elhozzák a Fényt a Club202-be!