Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bruno Mars lehet a befutó

Grammy - Bruno Mars lehet a befutó

Bruno Mars az idei Grammy Awardsot hét jelöléssel várta, de csak A legjobb férfi popelőadó kategóriában díjazták a Just the Way You Are című slágerével. Több szakember szerint jövőre kárpótolhatja őt a sors, a 2012-es gála legnagyobb sztárja lehet. Hat jelölést kapott, akárcsak egy angol énekesnő és egy amerikai rockzenekar. Van, aki hét kategóriában érdekelt.

Bruno Mars egyebek mellett Az év felvétele, Az év dala és Az év albuma fő kategóriákban érintett. A hawaii Honoluluban 1985-ben született előadó első stúdiólemeze Doo-Wops & Hooligans címmel az amerikai piacon tavaly októberben jelent meg. Aktuális slágere, az It Will Rain az Alkonyat filmsorozat Hajnalhasadás című filmje novemberben bemutatott első részének a betétdala. Bruno Mars mellett 2011 legnagyobb világsztárja, a legtöbb albumot értékesítő londoni Adele (szintén jelölték mindhárom fő kategóriában) és az egykori nirvanás Dave Grohl együttese, a Foo Fighters is hat kategóriában indul.

Grammy - Bruno Mars lehet a befutó

A legtöbb nominációt, hetet Kanye West gyűjtötte be, a tavaly novemberben kiadott My Beautiful Dark Twisted Fantasy című stúdiólemezével és a Jay-Z-vel készített, idén augusztusban forgalomba került Watch the Throne című CD-jével jelölték. Az 1977-es születésű atlantai rapper gyűjteményében már tizennégy Grammy-díj található.

Az 54. Grammy Awardsot február 12-én rendezik a Los Angeles-i Staples Centerben. A legnagyobb változás a gála zsugorodása, a kategóriák számát az idei százkilencről hetvennyolcra csökkentették.

Puha József

2011. 12. 12. 18:09

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bruno Mars lehet a befutó cikk képei
Grammy - Bruno Mars lehet a befutóGrammy - Bruno Mars lehet a befutó