Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatság

Magna Cum Laude - Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatság

A tavalyi, szintén a Syma Rendezvényközpontban tartott évzáró koncert rekord nézőszámmal és különleges tartalmával hatalmas sikert aratott. Az akkor készült dvd felvétel idén őszi megjelenésével kiváló nosztalgiára ad alkalmat és egyben bemelegítésül szolgál majd a december 28-i különleges nagy koncerthez, amely szintén a SYMA-ban kerül megrendezésre.

A Mező Misi, Kara Misa, Szabó Tibi, Kilián Imi alkotta együttes idén is mozgalmas évet tudhat maga mögött. A nyári fesztivál-idény rohanó tempója mellett a Fiúk elkészítették 5. sorlemezüket Belső Égés címmel. Az album első slágere Túl későn címmel már a hazai rádiókban is hallható.

December 28-án a Syma Csarnokban igazán különleges lemezbemutató nagykoncertre számíthatnak a kilátogatók. A hatalmas színpad, hang-, fény- és vetítéstechnika segítségével a Magna a Belső Égés teljes hanganyaga mellett összes korábbi slágerét zúdítja majd az ellátogatókra. Fülbemászó közönség-kedvencek, hús-vér koncert mellet az igazi vidéki virtus és Magna pálinka minden mennyiségben, ez a Magna Karácsony.- 2011. december 28. Szombat 20:00-órakor.

Magna Cum Laude - Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatság

Fotó: Dudás Ernő

2011. 12. 12. 18:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatság cikk képei
Magna Cum Laude - Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatságMagna Cum Laude - Magna Cum Laude Koncert – nagyszerű év végi mulatság