Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sikerülhet a hatodikkal is?

Katy Perry - Sikerülhet a hatodikkal is?

Katy Perry a zenetörténet egyetlen énekesnője, aki egy nagylemezről öt zeneszámmal jutott fel az amerikai Billboard magazin Hot 100 dallistájának csúcsára – a tavaly augusztusban megjelent Teenage Dream című albumának szerzeményeivel vezetett.

A kaliforniai énekesnő a felvételeivel összesen tizenkilenc hetet töltött a legmagasabb pozícióban: a Snoop Dogg-gal készült California Gurls hat, a Teenage Dream két, a Firework négy, a Kanye Westtel készült E.T. öt, a Last Friday Night (T.G.I.F.) két hétig uralta a mezőnyt. Ez a bravúr korábban csak Michael Jacksonnak sikerült, az 1987-es Bad című nagylemezének öt slágerével tanyázott az élen, amelyek összesen hét hétig vezettek.

Katy Perry - Sikerülhet a hatodikkal is?

Katy most újabb bravúr küszöbén áll! Albumának hatodik dala, a The One That Got Away harmadik hete szerepel az amerikai rangsor élmezőnyében, a héten a kilencedik helyen található, és a szakemberek szerint nem elképzelhetetlen az újabb listavezetés. A Hot 100 történetében korábban csak hat nagylemezről járta meg hat vagy annál több zeneszám a tízes mezőnyt, Michael Jackson (Thriller – 1982, Bad – 1987), Bruce Springsteen (Born in the U.S.A. – 1984), George Michael (Faith – 1987) és Janet Jackson (Rhythm Nation 1814 – 1989, Janet – 1993) albumairól.

Puha József

2011. 12. 15. 0:53

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Sikerülhet a hatodikkal is? cikk képei
Katy Perry - Sikerülhet a hatodikkal is?Katy Perry - Sikerülhet a hatodikkal is?