Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újra a Queenbe tart Adam Lambert?

Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?

Brian May és Roger Taylor újra arról beszéltek egy interjúban, hogy nagyon szeretnének együtt dolgozni Adam Lamberttel. Már egyeztetik az élő fellépések dátumait, szerződés még nincs.

Adam Lambert 2009-ben került közelebbi kapcsolatba a Queennel, az American Idol döntőjében ugyanis az a megtiszteltetés érte, hogy együtt léphetett színpadra a korszakalkotó zenekkarral. Brian May már ekkor is rendkívül elismerően nyilatkozott a fiatal énekesről, néhány nappal később el is indul a pletyka, hogy Adam Lambert lehet a Queen új énekese, ám ebből akkor nem lett semmi. A napokban viszont Roger Taylor és Brian May egy, a Billboardnak adott interjúban elárulta, hogy továbbra is komoly ötleteket dédelgetnek a fiatal sztárral kapcsolatban.

Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?

”Adam Lambert egy fantasztikus előadóvá nőtte ki magát, elképesztő hangi adottságokkal rendelkezik. Szeretnénk együtt dolgozni vele. Még semmit nem írtunk alá, egyelőre csak egyeztetjük néhány élő fellépés dátumát. Ez nagyon izgalmas" - mondták a Queen zenészei.

2011. 12. 15. 19:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újra a Queenbe tart Adam Lambert? cikk képei
Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?Adam  Lambert - Újra a Queenbe tart Adam Lambert?