Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney Spearst tényleg eljegyezték

Britney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyezték

Sokan szkeptikusan fogadták pár napja a hírt, miszerint Britney Spearst eljegyezték, az énekesnő viszont megerősítette a pletykát: a hétvégén ugyanis büszkén mutogatta eljegyzési gyűrűjét egy Las Vegas-i szórakozóhelyen. Képünk is van róla.

Britney Spears és Jason Trawick a hétvégén beugrottak a Las Vegas-i Chateau Nightclub & Gardensbe – ahol egyébként szinte minden nap megfordul egy-egy híresség - és kétségtelenül Ők prezentálták a karácsony előtti hét egyik legnagyobb szenzációját. A sztárpár Trawick negyvenedik születésnapját ünnepelte a szórakozóhelyen és hamár ott voltak, akkor Britney Spears kihasználta az alkalmat és büszkén mutogatta a fotósoknak az eljegyzési gyűrűjét, megerősítve ezzel a hírt, hogy hamarosan újra férjhez megy.

Britney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyezték

Ez lesz Britney Spears harmadik házassága, remélhetőleg jobban sikerül, mint az első kettő Kevin Federline-nal és Jason Alexanderrel.

2011. 12. 18. 18:27

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Britney Spearst tényleg eljegyezték cikk képei
Britney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyeztékBritney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyeztékBritney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyeztékBritney Spears - Britney Spearst tényleg eljegyezték