Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ismét a Millenárison zárja az évet a Holdviola!

Holdviola - Ismét a Millenárison zárja az évet a Holdviola!

Múlt évi nagysikerű, telt házas év végi koncertjük után ezúttal is a Millenáris Teátrumban Karácsonyozik együtt a rajongóival és zárja az évet a miskolci HOLDVIOLA csapata. 2011. december 27-én, kedden este 20 órától kezdődő nagykoncerten a zene , a tánc és a vizuális effektek mellett – mint új műsorelem - hangsúlyos lesz az irodalmi elemek használata is.

Barta Zsófi, Farkas Péter és Gál Lajos alkotta trió ismét egy különleges estére készül.Vendégművészként Hámori Gabriella színésznő fogadta el a zenekar felkérését, így közreműködésével prózai elemekkel fűszerezi majd meg az előadást. Zeneileg is kuriózumra számíthatunk: hazánkban egyedülállóan élőben, térhatású hangrendszeren szólalnak majd meg a dalok, amely a zenei kiadványok 5.1-es hangzásának felel meg. Az előadás szerves része lesz ezúttal is a tánc, melyben újra segítsükre lesz a Szinvavölgyi Néptáncműhely táncosai.

A karácsonyi hangulatra a miskolci csapat egy exkluzív új dallal is készül, mely a napokban premiereződik az országos rádiók műsorán. Az élő hangzásra eddig is sokat adó HOLDVIOLA most egy 30 fős szimfonikus zenekart is bevont a felvételekbe, méghozzá Pejtsik Péter vezénylésével. Rajtuk kívül közreműködik még a “Kisharang” harangegyüttes: a tizenegy fiatalt Lajhó Gyula instruálta valamint a dalban hallható még Halasi Dóra gyönyörű hárfajátéka. . A dal várhatóan a karácsonyi időszak egyik legszebb felvétele lesz!

Egyfajta előzetesként pedig már a boltokban is megtalálható a HOLDVIOLA legújabb koncert DVD-je, mely pont egy éve ugyanezen a helyszínen lett rögzítve, a Millenárison adott Karácsonyi előadás anyaga kapható immár DVD formájában.

2011. 12. 18. 21:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ismét a Millenárison zárja az évet a Holdviola! cikk képei
Holdviola - Ismét a Millenárison zárja az évet a Holdviola!