Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos: egy újabb platina!

Ákos - Ákos: egy újabb platina!

Nincs oka panaszra Ákosnak: alig pár hét leforgása alatt platina státuszba ért legutóbbi koncert DVD-je, az ARÉNAKONCERT 2011. Az október 20-án napvilágot látott kiadvány az idén májusi lemezbemutató koncertjének anyagát tartalmazza. A platina mellett nem túl rég pedig Budapestért díjban részesült a főváros közgyűlésétől. A díjeső közben viszont már új lemezére készül: a hírek szerint újra az elektronikus zenei világ felé kacsintgat.

Október 20-án került a boltok polcaira Ákos legfrissebb kiadványa, mely a májusi lemezbemutató koncertrjének anyagát hordozza. Három formátumban, dupla CD-n, dupla DVD-n és Blu-rayn is megszerezhetik a rajongók. Sőt a DVD verziója a napokban platina státuszba is ért. Nem csoda, hiszen megjelenése óta vezeti a MAHASZ DVD eladási listáját.

Idén ősszel Budapest Főváros Közgyűlése Kovács Ákos előadóművész, költő részére Budapestért díjat adományozott. Ákos a rangos elismerést olyan jeles személyekkel együtt vette át, mint Gáspár Sándor színművész, Sándor György humoralista, az Omega együttes tagjai, Mészöly Kálmán és Erdei Zsolt sportoló, Bogár László közgazdász, Szvorák Katalin énekesnő.

Ákos - Ákos: egy újabb platina!

Mindeközben pedig már a jövő éven dolgozik Ákos. Ha minden igaz, jövő ősszel új lemezt tervez kiadni, mely zeneileg egy erős váltásnak ígérkezik: ezúttal visszatér a gyökereihez, újra az elektronikus zenei hangzás határozza majd meg a soron következő Ákos stúdiókorongot. Ebből már tavasszal kapunk egy kisebb ízelítőt egy maxi formájában. Úgy hogy jövőre a koncertszínpadokat sem kerüli el: a nyári hónapokban a nagyobb fesztiválokon a hírek szerint ott lesz, ősszel a lemezmegjelenést követően pedig várható egy nagy budapesti lemezbemutató koncert is.

2011. 12. 18. 22:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ákos: egy újabb platina! cikk képei
Ákos - Ákos: egy újabb platina!Ákos - Ákos: egy újabb platina!