Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a Queen

Queen - Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a Queen

Beigazolódni látszanak a pletykák, melyek szerint Adam Lambert lesz a Queen új frontembere. Az énekes a 2012-es évet végigturnézza a legendás zenekarral, azon a helyen is fellépnek, ahol a Queen az utolsó koncertjét adta Freddie Mercuryval még 1986-ban.

Adam Lambert a Queen új énekese – legalábbis 2012 végéig biztosan, a fiatalember ugyanis hivatalosan is megállapodott a zenekarral arról, hogy idén közösen fognak turnézni. Adam Lambert 2009-ben lépett először közösen színpadra a Queennel az American Idolban, Brian May már ekkor azt mondta róla, hogy zseniális énekes, akinek elképesztő hangi adottságai vannak – és akivel szeretné még együtt dolgozni.

Queen - Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a Queen

A közös munka pedig hamarosan el is kezdődik, hiszen hivatalossá vált, hogy Adam Lambert csatlakozik a Queen 2012-es turnéjához. Külön érdekesség, hogy a Lamberttel kiegészült zenekar az angliai Knebworthben is fel fog lépni – abban a városban, ahol a Queen az utolsó koncertjét adta Freddie Mercuryval még 1986 augusztusában.

2012. 02. 05. 19:09

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a Queen cikk képei
Queen - Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a QueenQueen - Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a QueenQueen - Hivatalos: Adam Lamberttel turnézik a Queen