Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminemet beperelte egy hajléktalan

Eminem - Eminemet beperelte egy hajléktalan

Egy nehéz körülmények között élő amerikai hajléktalan 9 millió dollárra perli Eminemet, aki állítása szerint tőle lopta a Chrysler reklám ötletét.

A Chrysler Eminemet választotta új modelljének népszerűsítésére és meg is tette a rappert az autó reklámarcának. Eminem ezzel természetesen nem kevés pénzt keresett, ám könnyen lehet, hogy az egész összegnek búcsút mondhat egy igencsak kellemetlen per miatt.

Az énekest ugyanis beperelte egy amerikai hajléktalan, Stephen Lee Pieck, aki egy kézzel írott keresetet nyújtott be a New York-i Kerületi Bíróságra és azt állítja, hogy a Chrysler reklám alapötlete bizony az övé. A sztorija viszont meglehetősen furcsa: a férfi ugyanis azt állítja, hogy tavaly ősszel együtt vacsorázott egy étteremben Christina Aguilera-val és az énekesnő férjével, Jordan Bratmannel. A vacsora alatt Aguilera felhívtam Eminemet, majd átadta a telefont Piecknek és azt kérte, adjon ötleteket a rappernek a Chrysler reklámmal kapcsolatban. Ő ezt megtette, Eminem lenyúlta az egész koncepciót, ezért pedig Pieck nem kevesebb, mint 9 millió dolláros kártérítést követel.

Eminem - Eminemet beperelte egy hajléktalan

Az ügy hamarosan a bíróságon folytatódik, ahol várhatóan hamar el fog dőlni, hogy ki nem mond igazat…

2012. 02. 05. 20:39

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mc world 2012. 05. 24. 19:10
Hülye csöves Eminem-et akarja húzni lével, ha megkapja akkor is mögötte marad 1 évvel!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Eminemet beperelte egy hajléktalan cikk képei
Eminem - Eminemet beperelte egy hajléktalanEminem - Eminemet beperelte egy hajléktalanEminem - Eminemet beperelte egy hajléktalan