Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

NEK rajongók a neten

Nek - NEK rajongók a neten

Filippo Neviani neve nem sokak számára lehet ismerős itthon. Filippo (vagyis közismertebb nevén:NEK) 1972. január 6-án született Sassuoloban, viszont az olasz zene szerelmeseinek az Ő neve egyáltalán nem ismeretlen. A zene amit képvisel: populárisabb rockot játszik, hol ütemesebb, hol líraibb dalokat. A honi rajongók már oldalt is készítettek neki.

Az első magyar rajongói oldalának szerkesztője 2005-ben figyelt fel NEK-re, és a zenéjére, s azóta is aktívan részt vesz abban, hogy minél többen megismerhessék Magyarországon is az énekest! Így egy ötlettől vezérelve 2009-ben létrehozott egy rajongói oldalt, egy külföldi tárhelyen. Az oldal azóta megújult, de sajnos az addig beregisztrált tagok is elvesztek. Nem adta fel, s a legismertebb közösségi portálon is létrehozott egy oldalt, ahol interaktívabb kapcsolatot tudott megteremteni a NEK zenéje iránt érdeklődőkkel.

A rajongói oldalra két magyar rajongó élmény beszámoló is felkerült, akiknek már sikerült élőben is átélniük NEK felejthetetlen koncertjét! A beszámolókat szintén a honlapon találjátok! Valamint segítségükkel folyamatosan bővülnek a dalszövegek - magyarra fordítják, ami még jobban érthetőbbé teszi a dalok jelentőségét, s ezáltal közelebb kerülhetünk NEK-hez!(Bogi)

A magyar rajongói oldal: http://nek.xtreemhost.com/
A magyar Facebook rajongói oldal: http://www.facebook.com/hungarianfansofnek

stanley

2012. 02. 07. 14:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Vendég 2012. 02. 07. 17:09
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!! :) http://www.facebook.com/hungarianfansofnek

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

NEK rajongók a neten cikk képei
Nek - NEK rajongók a neten