Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ma este BRIT Awards

BRIT Awards - Ma este BRIT Awards

Kilenc nappal az 54. Grammy Awards, a zeneipar legrangosabb elismeréseinek átadója után, ma este a londoni O2 Arenában rendezik a 32. BRIT Awardsot, ahol a brit könnyűzenei élet első számú díjai kerülnek kiosztásra.

A legtöbb nominációval, néggyel a 2011-ben befutott Ed Sheeran rendelkezik – a Legjobb brit férfi előadó, a Legjobb brit új előadó, a Legjobb brit kislemez és a Legjobb brit album kategóriákban méretteti meg magát. A halifaxi énekes pénteken töltötte be a 21. életévét. Első nagylemeze + címmel tavaly szeptemberben jelent meg, s csak az Egyesült Királyságban már több mint 900 ezer példány kelt el belőle. A tavalyi év másik nagy felfedezettje, a BBC Sound of 2011 győztese, Jessie J és napjaink legnagyobb világsztárja, a Grammyn mind a hat jelölését díjra váltó Adele három-három kategóriában indul.

BRIT Awards - Ma este BRIT Awards

Az Életműdíjat (Outstanding Contribution to Music) tavaly nem osztották ki, idén viszont újra gazdára talál. Damon Albarn zenekara, a Blur kapja. A gálán többek között Adele, Jessie J, Rihanna, Bruno Mars, Ed Sheeran, a Blur, valamint a Coldplay is fellép. (Új Szó)

Puha József

2012. 02. 21. 8:40

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ma este BRIT Awards cikk képei
BRIT Awards - Ma este BRIT AwardsBRIT Awards - Ma este BRIT Awards