Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Újabb kötelező visszatérés a láthatáron

Girls Aloud - Újabb kötelező visszatérés a láthatáron

Megszokhattuk már, hogy az egykoron sikeres együttesek a feloszlás vagy az átmenetinek nevezett szünet után biztosan visszatérnek a zenei életbe, legalább egy kis időre, hogy kiaknázhassák a formációban megbúvó utolsó lehetőségeket. Leginkább az anyagiakat persze.

A Girls Aloud öttagú lánycsapat 2002-ben a Popstars The Rivals című tehetségkutató tévéműsorban alakult meg. A zsűri vele párhuzamosan egy fiúkból álló formációt is létrehozott, ám a One True Voice nem volt életképes. A Girls Aloud 2002 decemberében debütált a slágerlistákon a Sound of the Underground című dallal, amely négy hétig tanyázott a brit rangsor csúcsán. 2009 nyaráig további tizenkilenc szerzeménnyel járta meg a brit lista tízes mezőnyét, ezek közül még három volt listavezető. Mindössze az utolsó dala, az Untouchable szorult ki a TOP 10-ből, a 11. hely volt a csúcspozíciója.

Girls Aloud - Újabb kötelező visszatérés a láthatáron

A csapat 2009 tavaszán szünetet jelentett be. Szólóban igazából csak Cheryl Cole alkotott maradandót, aki két nagylemezt készített, és a The X Factor mentorai között is helyet kapott, három sorozatban, 2008 és 2010 között.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Girls Aloud a londoni olimpia nyitó vagy záró műsorában szeretne visszatérni, ezek a tervek azonban nem valósulnak meg. A visszatérés apropója a megalakulás tizedik évfordulója. A lányok 2013 elején turnéra indulnak. A mostani elképzelésekben új szerzeményeket felvonultató album nem szerepel, csak egy-két új zeneszám. (Új Szó)

Puha József

2012. 03. 25. 12:19

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Újabb kötelező visszatérés a láthatáron cikk képei
Girls Aloud - Újabb kötelező visszatérés a láthatáronGirls Aloud - Újabb kötelező visszatérés a láthatáron