Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ősszel Budapestre jön az Il Divo, a hölgyek legnagyobb örömére

Il Divo - Ősszel Budapestre jön az Il Divo, a hölgyek legnagyobb örömére

Az IL DIVO 2012 World Tour a zenekar legújabb, Wicked Game c. albumára épül, mely milliókat ejtett rabul és útjára bocsátott egy újabb klasszikus corssover szenzációt. A népszerű férfiak szeptember 20-án a Sportarénában adnak koncertet.

A zenekar világ körüli turnéja februárban indult. A fantasztikus négyes - Carlos Marin, Sebastien Izambard, David Miller and Urs Buhler – a világ vezető színpadain fog énekelni az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Európában, Ausztráliában, Dél Afrikában, Japánban és Ázsiában, mielőtt Kelet-Európába érkezne. Az „An Evening with Il Divo” című turnéjuk során összesen 130 városban tartottak teltházas koncerteket és elnyerték ezzel a Billboard Breakthrough díjat az év legnagyobb bevételét nyújtó turnéjáért.

Az új showt Brian Burke tervezte (a La Reve és Celine Dion Las Vegas-i koncertjének is a kivitelezője).A 2012-es turné káprázatos vizuális és zenei ötvözete lesz a rajongók régi kedvenceinek, valamint az új album dalainak, mely 2011 novemberi megjelenés óta több mint 1 millió példányban kelt el.

Jegyek kaphatók 2012. március végétől a a Ticket Express jegyirodákban és az Eventim hálózatában. Exkluzív VIP csomagok is elérhetők, melyek a legjobb ülőjegyeket, a zenekarral való találkozási- ill fotózási lehetőséget, aláírt ajándéktárgyakat, és limitált példányszámban gyártott emléktárgyat is tartalmaz. VIP csomagok előrendelhetőek a www.ildivo.com oldalon.

2012. 03. 27. 17:32

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ősszel Budapestre jön az Il Divo, a hölgyek legnagyobb örömére cikk képei
Il Divo - Ősszel Budapestre jön az Il Divo, a hölgyek legnagyobb örömére