Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Keresztes Ildikónak más kell

Keresztes Ildikó - Keresztes Ildikónak más kell

Keresztes Ildikó új albummal jelentkezett. A napokban került a boltokba 'Nekem más kell' című lemeze.Az 1999-es Nem tudod elvenni a kedvem... című bemutatkozó nagylemez megjelenése óta eltelt 2 és fél év változásait hordozza magán az új album 10 kiváló új dala. A debütáló anyaghoz képest teljesen új szerzőgárda alkotta meg a második lemezt. Az új zenéket Szűcs Norbert gitáros szerezte, míg a szövegeket a különleges érzékenységéről és igényességéről ismert Adamis Anna írta. A felvételeken Szűcs Norbert (gitár, billentyűs hangszerek, számítógép programok), Kicska László (basszusgitár), Hetényi Zoltán (dob), Csányi István (szaxofon) és Perei Timotheus (vokál) működött közre. Mind zenei megoldásait, mind a szövegekben megfogalmazott gondolatokat tekintve igen sokszínű anyag került ki az alkotók kezéből. Az első kislemezdalnak választott címadó nóta ellenállhatatlan rock megoldásaitól kezdve a biztos slágernek ígérkező Sohase lépj túl vékony jégre igényes pop megoldásain át a lírai hangulatokig (Őrizz meg, Gyertyák fázó kézben) mindenki megtalálja a számítását az albumon.

2001. 12. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

2002. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2002. 07. 19. 0:00
Sziasztok! Én mindenkinek ajánlom, aki szereti az igényes, szuper zenét!!! Puszika -Csilly
Vendég 2004. 08. 24. 0:00
KURVA JO NAGYON JÓ
Vendég 2004. 08. 26. 0:00
Hello Mindenki! Nagyon kedvelem a Keresztes Ildikó dalait! Keresek egyet, a pontos címét nem tudom, de nagyon megérintett... a harangok dalának hívnám ezt a dalt. Ismeritek-e pontosan? Ha igen, segítsetek nekem, hol, melyik lemezen van rajta? Köszi! ginamedia@harmonia.hu
Vendég 2004. 09. 01. 0:00
Hang tucat, megjelenés ijesztő. eredmény : nem veszik a lemezt. Hát ez a törpe sem született énekesnőnek. A faszig pont felér, de ránézni nem szabad. Fakó hangot nem érdemes kiadni.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Keresztes Ildikónak más kell cikk képei
Keresztes Ildikó - Keresztes Ildikónak más kellKeresztes Ildikó - Keresztes Ildikónak más kell