Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Jason Donovan nagyszerű visszatérése

Jason Donovan - Jason Donovan nagyszerű visszatérése

Hatodik Sign of Your Love c. lemezével a 80-as évek szívtiprója visszatért. Az új anyag a szving jegyében született, amelyről a Make Love és a Creative c. dalok máris népszerűek. Jason Ausztráliában született jelenleg Angliában él és a West End-en több musicalben is szerepet kapott. Legújabb anyaga a 36. helyen debütált az angol slágerlistán.

Az új lemez egy nagyszerű feldolgozás-gyűjtemény, stílusa Frank Sinatra és Ella Fitzgerald dalait tükrözi. Az énekestől szokatlan ez a műfaj, de mégis fogyasztható. 1986-ban ki gondolta volna, hogy pályáját nem színészként, hanem énekesként folytatja? Especially For You duett Kylie Minogue-el, Too Many Broken Hearts, Sealed With A Kiss és az Any Dream Will Do amellyel beindult a musical és színpadi karrier. Utóbbinak új állomása a Priscilla musical, szintén Angliában.

Az énekes lényegében el sem tűnt , csak különböző területeken próbálta ki magát és nagyon úgy tűnik, hogy a színház lesz hosszabb távú. Talán megszakítva egy-egy kellemes zenei anyaggal. Ennek csak örülhetünk.

2012. 04. 06. 16:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Jason Donovan nagyszerű visszatérése cikk képei
Jason Donovan - Jason Donovan nagyszerű visszatérése