Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rihanna első filmszerepe

Rihanna - Rihanna első filmszerepe

A barbadosi énekesnő dalaival ostromolja a slágerlistákat és a rádiókat, talán ezért gondolhatta, hogy a mozi világában is népszerű lesz. Erre még várnia kell, viszont rajongói a filmvásznon is megcsodálhatják a Csatahajó c. kaland sci-fiben.

Az énekesnő nemrég még az angol Jonathan Ross showban nyilatkozott arról, hogy hamarosan látható első filmszerepében és dögös lesz meg minden. Zenei hozzáértését nem vitathatjuk, de filmbeli szereplését annál inkább. Eleve nem énekel, másrészt a tengerészruha eltakar mindent. Ettől még a mozi nézhető, bár azt nem értem, hogy egy ilyen világsztárnak miért nem tudtak adni egy stáblista blokkot. A Csatahajó egy kalandfilm illetve egy kalandfilmbe ágyazott sci-fi, ahol a bátor tengerészek megmentik a világot a gonosz és gyarmatosító gyíkszerű idegenektől.

Rihanna - Rihanna első filmszerepe

A Hasbro klasszikus tengeri csatás társasjátéka által inspirált filmet a hawaii Honoluluban forgatták, ahol a produkció példátlan támogatást kapott az Egyesült Államok haditengerészetétől. A stáb meglátogathatott Pearl Harborban több Arleigh Burke osztályú rombolót – az átmenetileg ott horgonyzó USS Hoppert, valamint a USS Preble-t és a USS Chung-Hoont, amelyek állomáshelye Hawaii. A stáb stílszerűen a műemlék Missouri csatahajón forgatott, amelynek fedélzetén a japánok 1945-ben aláírták a feltétel nélküli kapitulációt, amivel véget ért a második világháború.

Két óra izgalmas kaland se több se kevesebb, így nyár előtt kellemes szórakozás semmi érdemi tanulsággal. Robyn Rihanna Fenty (ez ugyanis Rihanna eredeti neve) pedig maradjon meg az ének és divat biznisznél.

2012. 04. 18. 13:35

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rihanna első filmszerepe cikk képei
Rihanna - Rihanna első filmszerepeRihanna - Rihanna első filmszerepe