Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Rajongót taníttat a Zanzibar

Zanzibar - Rajongót taníttat a Zanzibar

Még a megújult zenekar tagjai sem tudják, melyik szimpatizánsuk tandíjához járulnak hozzá 100 ezer forinttal: a megvilágosodás 2012. április 21-én este, a III. kerületi Márton Áron szakkollégiumban várható.

Nem kíméli rajongóit a Zanzibar együttes: a Jülek Tomi szólógitárossal, és Nagy Zsolt billentyűssel újra öttagúvá vált formáció az idei unplugged klubbulik után lendületes nagykoncertekkel szórakoztatja a nagyérdeműt. Az első zúzósabb megmozdulásra 2012. április 21-én, 22 órától kerül majd sor a budapesti Márton Áron szakkollégiumban (III. kerület, Kunigunda u. 35.), ahol az élmény mellé izgulnivalót is kínálnak Terecskei Ritáék. A banda dobosa – és a Magyar Tudományos Akadémia PhD-s tanára –, Doni kezdeményezésére ugyanis egy rajongójuk tandíjába 100 ezer forinttal száll be a banda: a szerencsés kiválasztásában a belépő mellé adott sorsjegy nyújt segítséget.

Miközben az iskolapadot koptatók a vizsgákra gyúrnak, a Zanzi-tagok sem pihennek: nyári turnét terveznek-szerveznek, amivel párhuzamosan egy korszaklezáró Best Of válogatáslemezzel is készülnek, hogy ne csak a koncerthelyszíneken, de a kocsiban és odahaza is az ő zenéjüktől legyen hangos a vakáció.

Balajti Péter

2012. 04. 21. 1:00

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Rajongót taníttat a Zanzibar cikk képei
Zanzibar - Rajongót taníttat a Zanzibar