Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Törpehangon cincogtak az Irigy Hónalmirigy tagjai

Irigy Hónaljmirigy - Törpehangon cincogtak az Irigy Hónalmirigy tagjai

A mirigyek nemrégiben kipróbálták a száraz merülést, mellyel a búvárkodás körülményeit szimulálják vízmentes környezetben, így a vállalkozó szelleműek megtapasztalhatják, hogy milyen érzés 50 méter mélyen beszélgetni. Ebben a mélységben az embert eléri az úgynevezett nitrogénnarkózis, azaz a mélységi mámor, amit a mirigyes fiúk is megtapasztaltak.

„Nagyon jópofa dolog volt ez a szárazmerülés, hiszen a nagy semmin röhögtünk. Nagyon vicces volt, hogy a hangunk olyanná vált, mint a törpéknek Aprajafalván. Ez az eljárás amúgy az egészségre is jótékony hatással van, de mi nem gyógyultunk meg tőle, csak hülyébbek lettünk.” – mesélte nevetve Győző, aki azt is elárulta, a csapat úgy tartja, hogy Papp Feri a világ első számú búvára, hiszen amikor az Irigy Hónaljmirigy elkezdett búvároktatásra járni, ő még a könyvet sem nyitotta ki.

Molnár Imi azonban a Mirigy Ausztráliai látogatása kapcsán valóban megtanult búvárkodni, és azóta is előszeretettel hódol ennek a szenvedélyének.

„Ausztráliában a Nagy Korallzátonyon búvárkodtam először, ami a sport Himalájája. Ez a mostani élmény technikailag hasonlított a valós merülésre, csak nem lettünk vizesek. Volt még egy jelentős különbség: búvárkodás közben az ember egy csomó szépséggel találkozik, itt nem láttam mást csak a srácokat, akik aranyosak, de szépségnek semmiképpen nem nevezném őket” - tette hozzá Imi.

2012. 04. 26. 10:52

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Törpehangon cincogtak az Irigy Hónalmirigy tagjai cikk képei
Irigy Hónaljmirigy - Törpehangon cincogtak az Irigy Hónalmirigy tagjai