Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt

Anima Sound System - Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt

Idén hetedik alkalommal adják át „A Magyar Könnyűzenéért” Comet-gömbjét, amelyet olyan előadók és zenekarok nyerhetnek el, akik legalább 10 éve vannak a pályán és munkájukkal kiemelkedően sokat tettek a hazai könnyűzenéért. Az Interaktív c. műsorában jelentette be a csatorna, hogy a VIVA Comet gála idei első díjazottja a jövőre 20 éves Anima Sound System lett.

Az Anima Sound System még soha nem lépett fel a VIVA Comet színpadán, így a díjátadóra tervezett különleges show keretében azok is megismerhetik őket, akik még nem hallották ezt az egyedi hangzást élőben.

„Örülünk a díjnak, leginkább azért, mert talán az egyre inkább műanyaggá váló hazai popipar világában is világossá válhat, hogy öntevékeny örömzenélésből is szólhat valaki százezrekhez, nem kell hozzá más, csak a zene szeretete, a folyamatos munka és egy összeszokott csapat, amelynek tagjai kíváncsiak egymás ötleteire” - mondta Prieger Zsolt, az Anima Sound System frontembere.

A 12. VIVA Comet gálát június 14-én tartják a Budapest Sportarénában, ahol neves magyar és külföldi előadók együtt ünneplik meg az elmúlt év legjeit egy nagyszabású, látványos show keretében.

2012. 05. 07. 16:57

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 07. 07. 6:34
..))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt cikk képei
Anima Sound System - Az Anima Sound System kapta az idei első Comet-gömböt