Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

FilMharmonikusok 2. rész a Margitszigeten

Filmzene - FilMharmonikusok 2. rész a Margitszigeten

A Budafoki Dohnányi Zenekar az elmúlt két évben több alkalommal is sikert aratott a világ legismertebb filmzenéinek előadásával. A rendhagyó sorozat újabb állomásaként a június 8-án, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon FilMharmonikusok 2. rész – Új filmek, új dimenziók címmel ismét rendkívül széles zenei kínálattal, megújult programmal és technikai háttérrel várják a film, a zene és a filmzenék rajongóit.

A műsorban ezúttal olyan ismert, kasszasikereket hozó filmek zenéi csendülnek fel, mint a Die Hard II, a Gladiátor, a Forrest Gump, a Vissza a jövőbe, valamint a korábbi koncerteken is elmaradhatatlan Indiana Jones és a Volt egyszer egy vadnyugat muzsikája. A magyar filmek zenéi közül a Kell még egy szó (Honfoglalás), A koppányi aga testamentuma, a Szerelem első vérig, a Szabadság, szerelem és A Tenkes kapitánya hangzik majd el.

Az RTL Klub új kiscsillaga, Szirota Jennifer a Házibuli világhírű betétdalát, a Realityt, míg - a februári koncerten az Oroszlánkirállyal nagy sikert arató - X-Faktor győztes Kocsis Tibor, ezúttal a Szerelem első vérig slágerét énekli. A Honfoglalás című film Kell még egy szó című dalt duettben fogják előadni.

2012. 05. 10. 15:50

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

FilMharmonikusok 2. rész a Margitszigeten cikk képei
Filmzene - FilMharmonikusok 2. rész a Margitszigeten