Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

EFOTT: Színház a fesztiválon, fesztiválon a színház!

EFOTT - EFOTT: Színház a fesztiválon, fesztiválon a színház!

Óriási változás történik az EFOTT amúgy sem szerény programkínálatában: idén először színházi előadások is láthatók lesznek a fesztiválon. A Szkéné Színház előadói és vendégművészei minden este fellépnek a fesztiválon. Többek között a Pintér Béla és Társulatával elhozzák a Parasztopera című darabot és a legendás Kapa-Pepe párossal is színpadra lépek a Nézőművészeti Nonprofit Kft. a Fajok eredete előadásában.

Csík Zenekar, a Tankcsapda vagy a Carbonfools mellett fellép például John Dahlback, Dr. Alban, a Brooklyn Bounce vagy éppen Roni Size. A legütősebb külföldi vendég DUB FX lesz, aki egy különleges felállással és vendégekkel érkezik Velencére, valamint egész nyáron csak az EFOTT színpadán lesz látható.

A széles zenei paletta és a kulturális programok mellett a szervezők gondoskodnak a sportolási lehetőségekről is, amelyhez nagyszerű terep a tó környéke. Újdonság a Tekerj az EFOTT-ra! program. Július 3-án Budáról biciklivel indul egy nagyobb csoport Velencére. A kezdeményezés egyik élharcosa az Animal Cannibals.

2012. 05. 14. 15:03

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

EFOTT: Színház a fesztiválon, fesztiválon a színház! cikk képei
EFOTT - EFOTT: Színház a fesztiválon, fesztiválon a színház!