Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bieber az új Timberlake?

Justin Bieber - Bieber az új Timberlake?

Majd’ két hete, pontosan május 3-án, az USA keleti államai időszámítása szerint délután 7:50-kor mutatta be az MTV Justin Bieber legújabb klipjét, a Boyfriendet. A kritikusok azonnal ízekre szedték a videót. A negatív hangok szerint az új single Justin Timberlake régi fiúbandája, az N'Sync Girlfriend című alkotásának 2012-es verziója, és az ifjú Justin nem tesz mást, mint az idősebb Justint koppintja.

És mit tett ez a híresztelés Bieber renoméjával? Az egekbe emelte a dal népszerűségét! A videó a bemutatás hetében a Social 50 slágerlista abszolút No. 1 pozícióján landolt.

(A Social 50 hétről hétre rangsorolja az adott hét legnépszerűbb előadóit a YouTube, Vevo, Facebook, Twitter, MySpace közösségek aktivitásai, keresései, megosztásai, posztjai alapján.) Az exkluzív MTV bemutató után a videót online is kibocsátották, ahol a Vevo elemzése szerint az első 22 percben a Boyfriend beállította a Vevo mindenkori keresési listájának rekordját. Az első 24 órában 5,2 millióan nézték meg a klippet csak az USA-ban és 8,2 millióan világszerte. A megjelenést követő héten 25.404.000-en csekkolták a videót. Bieber hivatalos Vevo site-ján a keresések száma 124%-al nőtt, 340.000 új Twitter követőt és 204.000 új Facebook rajongót szerzett. Mindez azt eredményezte, hogy nem csak a debütálás időszakában, de az azt követő héten is a Boyfriend nyerte az abszolút 1. helyet a Social 50 ranglistáján.

Justin Bieber - Bieber az új Timberlake?

Úgy tűnik manapság talán nem is annyira rossz, ha valakit Timberlake-hez hasonlítanak. Mr. Bieber a jelek szerint elég sokat köszönhet ennek. Mindezek ellenére az ifjú sztár azt ígéri, az új album többi részébe már nem lehet ilyen egyszerűen belekötni, mert sokkal több különbség lesz közte és Timberlake zenéje között. Kíváncsian várjuk.

2012. 05. 15. 16:10

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Tomee 2012. 05. 18. 15:20
Előny lenne, ha valaki hasonlít a 'nagy' Timberlakere? Ó jajj..

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bieber az új Timberlake? cikk képei
Justin Bieber - Bieber az új Timberlake?Justin Bieber - Bieber az új Timberlake?