Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hölgykoszorúban a Duran Duran tagjai

Duran Duran - Hölgykoszorúban a Duran Duran tagjai

A Duran Duran tagjai pályafutásuk kezdete óta vonzották a legszebb hölgyeket, és talán sokak számára meglepő, de mindannyiuk meglehetősen hosszú és harmonikus kapcsolatban tudtak és tudnak élni választottjaikkal. Az együttes hat hét múlva, június 28-án Budapesten koncertezik.

Simon Le Bon feleségét, Yasmin-t talán senkinek nem kell bemutatni, egyike a világ leghíresebb top modelljeinek. Közel 30 éve modellkedik és a mai napig aktív. 1985 decemberében ment feleségül a Duran Duran énekeséhez és házasságuk azóta is tart, ami meglehetősen ritka a szórakoztatóiparban. 3 lányuk született: a most 22 éves Amber Rose, a 20 éves Saffron Sahara és a 17 éves Tallulah Pine. Yasmine karrierje csúcsán a világ második legjobban fizetett modellje volt.

John Taylor kétszer nősült. Első felesége Amanda de Cadenet TVs műsorvezető, színésznő és fotós, akivel 1991 karácsonyán házasodtak össze, a most 20 éves Atlanta Noo nevű lányukat 1995-ös válásuk után is közös felügyelettel nevelték. A basszusgitáros Gela Nash divattervezővel, második feleségével már több mint 13 éve él együtt, az idő nagy részében Los Angelesben.

Roger Taylor volt az, aki a zenekaron belül a kezdetektől a legjobban védte magánéletét a nyilvánosság elől. A mai napig annyit lehet tudni róla, hogy első házasságából 3 gyermeke van: James, Ellea és Elliot. A zenekar dobosa 2004-ben vált el de 3 évvel később újranősült, jelenlegi felesége Giselle Bernales, akitől tavaly nyáron megszületett 4. gyermeke, Julian Roger.Nick Rhodes 1984 nyarán vette el Julie Anne Friedman-t, akitől 8 évnyi házasság után vált el. 1 lánya van, a most 25 éves Tatjana Lee. A billentyűs nem nősült újra, jelenlegi barátnője Nefer, aki óriási Duran Duran rajongó és állítólag évekig próbált Nick közelébe kerülni. Minden esetre már fél éve együtt vannak, és elég komolynak tűnik már a kapcsolatuk.

A hölgyek nem kísérik el minden városba párjukat, azonban igyekeznek a lehetőségekhez képest sok időt együtt tölteni velük, még a hosszú turnék alatt is.

2012. 05. 17. 12:44

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hölgykoszorúban a Duran Duran tagjai cikk képei
Duran Duran - Hölgykoszorúban a Duran Duran tagjai