Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Júliusban ismét Hegyalja Fesztivál

Hegyalja Fesztivál - Júliusban ismét Hegyalja Fesztivál

Idén minden fesztiválozó szerencsés, hiszen a Hegy’ bérlet nem egyszerű fesztiválbelépő, de a világörökségi nyaralásra is szól. Ráadásul, akik május végéig biztosítják a helyüket a tokaji buliba, azok közel 30, diákként pedig közel 40% kedvezménnyel jutnak a belépőjükhöz. A fesztivált július 18. és 22. között rendezik meg.

Több mint 80 ezer hegyaljás áll már fesztiválkészültségben, hogy júliusban a Tisza partján együtt bulizzon az Enter Shikarival, az Arch Enemyvel, a Parov Stelar Band-del, a Danko Jones-szal, a Hatebreed-del, a 30Y-nal és a többi fellépővel. Tizenhárman közülük már május 22-én, kedden a saját bőrükön tapasztalhatják, milyen kivételes a 13. tokaji feszt. Ők ugyanis együtt forgathatják le a fesztivál reklámfilmjét a Hősök, a PASO, a Brains, a Supernem, a Depresszió, a Subscribe, a Blind Myself és az Insane tagjaival, Kowával és a Kettőnégyből ismert Szujó Danival, a Hegy’ TV arcával. A 13 kiválasztott közül ráadásul egy Hegy’bérletet és egy tálca Borsodit is nyer. A forgatásra péntekig lehet jelentkezni. Persze a Hegy’ bérlethez egyszerűbb út is vezet: május 31-ig a belépők még közel 30, nappali tagozatos diákoknak pedig közel 40% engedménnyel válthatók a zenés nyaralásra.

Hegyalja Fesztivál - Júliusban ismét Hegyalja Fesztivál

A megzenésített Hegy’ vakációra last minute áron a belépők az ismert jegypénztárakban, valamint a mobillal a TIKIT rendszerében vagy online a Hegy’oldalon, azaz a www.hegyaljafesztival.hu-n válthatók. A legfrissebb infók és a Hegy’közösség pedig a Facebook-on, a Hegyalja Fesztivál Fun clubban pezseg.

2012. 05. 19. 11:58

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Júliusban ismét Hegyalja Fesztivál cikk képei
Hegyalja Fesztivál - Júliusban ismét Hegyalja FesztiválHegyalja Fesztivál - Júliusban ismét Hegyalja Fesztivál