Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael – A poplegenda, egy átfogó életrajzi könyv

George Michael - George Michael – A poplegenda, egy átfogó életrajzi könyv

A legközvetlenebb és legtöbbet nyilatkozó popsztárok egyike, aki ugyanakkor elszántan védelmezi magánéletét. Az életrajzi kötet elemzi Michael zenei teljesítményét és stílusteremtő és extravagáns videóit, többek között a 2006-os turnét dokumentáló anyagot, amellyel Michael visszatért a zenei ipar mélyéről. Majd 240 oldalnyi infó – beleértve a 8 oldalas képmellékletet – valamint biográfia slágerlistás dalokat kiemelve.

A könyv szerzője, Rob Jovanovic igen közelről ismeri a zeneipart, többek között a Nirvana, Beck, REM és a Velvet Underground zenekarokról írt korábban átfogó tanulmányokat. Fontos megemlíteni, hogy nem botránykönyvről van szó, hanem olyan életrajzról, amely inkább tisztelgés a világsztár előtt.

A kiadványban külön megtalálható egy átfogó diszkográfia, slágerlistás dalok gyűjteménye illetve a videoklipek leírása, helyezései. Ez igen figyelemreméltó, akárcsak az a remek összeállítás, ahol megtudhatjuk, hogy George Michael kollégái, pályatársai - vagy akikkel korábban együtt dolgozott - hova jutottak illetve jelenleg mivel foglalkoznak.

Bővebb információ és rendelés a www.facebook.com/tbkiado címen érhető el.

2012. 05. 21. 13:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael – A poplegenda, egy átfogó életrajzi könyv cikk képei
George Michael - George Michael – A poplegenda, egy átfogó életrajzi könyvGeorge Michael - George Michael – A poplegenda, egy átfogó életrajzi könyv