Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Gitármánia tábor Szolnokon hazai és külföldi oktatókkal

Mezzoforte - Gitármánia tábor Szolnokon hazai és külföldi oktatókkal

A legjobb magyar hangszeres zenészektől tanulhatnak a 19. Gitármánia és Zenei Továbbképző Tábor résztvevői július 23. és 29. között a Szolnok-Tiszaligetben. Az egyik vendégoktató a világhírű Mezzoforte együttes dobosa, Gulli Briem lesz. A tábor programjában tehetségkutatók, koncertek és előadások is szerepelnek.

Az idei Gitármánia Táborban olyan ismert magyar zenészektől lehet tanulni, mint például Lukács Peta, a Bikini gitárosa, Cséry Zoltán, a Special Providence billentyűse, Hudák Attila és Szappanos György basszusgitárosok, Magyar Hajnal énektanárnő, Fekete Szilárd dobos és a Jam School Dobiskola tanárai. A vendégelőadók is elismert művészek: Alapi István, az Edda tagja, Nagy Ádám, a Roy és Ádám Trióból, Both Miklós, a Napra zenekar frontembere, illetve Szekeres Tamás gitárosok, Temesi Bertalan basszusgitáros, Szendőfi Péter dobos és Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar énekes-dalszerzője. Az idei külföldi sztároktató a Garden Party című megaslágerrel világhírűvé vált Mezzoforte zenekar tagja, Gulli Briem lesz, aki a dobosoknak tart kurzust és dobshow-val kápráztatja el a táborlakókat.

A hagyományoknak megfelelően a Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban idén is lesznek rendhagyó koncertek: fellép az Intim Torna Illegál, a Special Providence, a Cherry Bomb és az Anti Fitness Club is. Az egyhetes programban a résztvevők megismerkedhetnek a zeneipari környezet, a hang-, színpad-, vizuál- és stúdiótechnika, a hangszerépítés és a szövegírás, dalszerzés sajátosságaival, megismerhetik a szerzői és előadói jogokat, sőt még a rádiózást is kipróbálhatják. A zenekaroknak arra is lesz módjuk, hogy profi körülmények között készítsenek stúdiófelvételt.

A 19. Gitármánia Zenei és Továbbképző Tábor július 23. és 29. között lesz Szolnok-Tiszaligeten. A táborba 12 éves kortól lehet jelentkezni július 10-ig.

2012. 05. 24. 11:16

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

mama 2015. 07. 08. 8:13
Klassz))
mama 2015. 07. 24. 7:42
...

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Gitármánia tábor Szolnokon hazai és külföldi oktatókkal cikk képei
Mezzoforte - Gitármánia tábor Szolnokon hazai és külföldi oktatókkal