Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mindörökké rock - Tom Cruise rocksztárt játszik a musicalben

Filmzene - Mindörökké rock - Tom Cruise rocksztárt játszik a musicalben

A június közepén megjelenő – film honi bemutatója: július - albumon olyan híres rockerek slágerei kaptak helyet, mint a Def Leppard, a Journey, a Bon Jovi vagy a Poisons. A Tony-díjas Broadway musical filmváltozatában olyan világsztárok szerepelnek, mint Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones,Mary J. Blige, Alec Baldwin, és Tom Cruise.

A Rock of Ages c. album 20 korszakalkotó rockhimnuszt vonultat fel, mely egy egész generáció életét határozta meg. A slágerek felfrissített verzióit külön a mozifilm számára készítették, melyben olyan világsztárok énekelnek, mint Russell Brand, Paul Giamatti, Catherine Zeta-Jones, Malin Akerman, Mary J. Blige, Alec Baldwin vagy épp Tom Cruise. Ebből is látszik, hogy Cruise akcióhős és énekes is egyben. Az Adam Shankman (Hajlakk) által rendezett New Line Cinema-produkció egy méltán elismert, ötszörös Tony-díjas Broadway musical filmváltozata, mely egy kisvárosi lány, Sherrie és egy nagyvárosi fiú, Drew történetét meséli el attól kezdve, hogy mindketten hollywoodi álmaikat kergetve találkoznak a Sunset Stripen.

A legendás, arénákat megtöltő Stacee Jaxx szerepében Tom Cruise adja elő Bon Jovi klasszikus Wanted Dead Or Alive című dalát, a Def Leppard Pour Some Sugar On Me c. slágerét és a Guns 'N Roses himnuszát, a Paradise City című nótát. Cruise Malin Akerman közreműködésével duettben énekli a Foreigner erőteljes, I Want To Know What Love Is c. lírai slágerét, valamint Julianne Hough közreműködésével a The Scorpions Rock You Like A Hurricane c. világslágerét.

Az albumra egy különleges medley is került, mely a következő dalokból áll össze: "Sister Christian" (Night Ranger), "Just Like Paradise" (David Lee Roth), "Nothin' But A Good Time" (Poison), mindez pedig olyan sztárok hangján csendül fel, mint Julianne Hough, Diego Boneta, Russell Brand vagy épp Alec Baldwin.

A rock-musical és zenei anyaga igazi csemege lehet a rock rajongóinak. Ráadásul ebben a moziban Tom Cruise és Alec Baldwin is énekel, reméljük nem olyan rosszul mint Pierce Brosnan a Mamma Mia-ban.

2012. 05. 25. 14:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Mindörökké rock - Tom Cruise rocksztárt játszik a musicalben cikk képei
Filmzene - Mindörökké rock - Tom Cruise rocksztárt játszik a musicalben