Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Itt a várva várt Aerosmith lemez

Aerosmith - Itt a várva várt Aerosmith lemez

Dübörög az élet mostanság az Aerosmith háza táján. A legendás Steven Tyler épp csak befejezte bábáskodását az American Idol tehetségkutató második szériájában, az énekes bejelentette, a show nem áll meg, és az Aerosmith hamarosan visszatér, teljes legénységével – rajongóik legnagyobb örömére.

Miután a veterán rock banda bemutatta legújabb kislemezét a "Legendary Child,"-ot május 23-án, az Idol döntőjében, a banda azonnal piacra dobta az új nótát. Sőt, azt is napvilágra hozták ezzel egy időben, hogy a legújabb nagylemezük a "Music From Another Dimension" augusztus 28-ától már kapható lesz.

A sorrendben a 15. nagylemezre éppen nyolc évet kellett várni, hiszen legutóbbi stúdióalbumuk, a Honkin' on Bobo 2004-ben debütált. Az út az új albumig nem volt éppen zökkenőmentes, hiszen Tyler 2009 végén jött ki a rehabról, és akkortájt az a pletyka keringett a banda körül, hogy a többi tag szívesen lecserélné az énekest. Tyler azonban megrázta megát, 2010-ben újra csatlakozott a csapathoz egy turné erejéig, majd miután a frontember elfogadta az Idol zsűri felkérését augusztusban, az új album munkálatai - immár sokadszorra - parkoló pályára kerültek. A munka akkor kezdődött ismét, mikor 2011. augusztusában a csapat újra szerződtette Jack Douglas menedzsert.

Aerosmith - Itt a várva várt Aerosmith lemez

A nagylemez megjelenése előtt mintegy két hónappal, az Aerosmith megkezdi népszerűsíteni az államokban az új korongot, az Aerosmith's Global Warming turnéval. A koncertsorozat első állomása június 16-án Minneapolis lesz.

Íme a "Music From Another Dimension" dallistája:

1. What Could Have Been Love
2. Beautiful
3. Street Jesus
4. Legendary Child
5. Oh Yeah
6. We All Fall Down
7. Another Last Goodbye
8. Out Go the Lights
9. Love Three Times a Day
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Love a Lot
13. Freedom Fighter
14. Up on the Mountain

2012. 05. 29. 18:07

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Itt a várva várt Aerosmith lemez cikk képei
Aerosmith - Itt a várva várt Aerosmith lemez Aerosmith - Itt a várva várt Aerosmith lemez