Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Színházi előadást ihlettek az új Norah Jones dalok

Norah Jones - Színházi előadást ihlettek az új Norah Jones dalok

A brooklyni ClockWorks Puppet Theatre Norah Jones Little Broken Hearts c. albumára építve egy experimentális bábelőadást mutat be. Az első show június 7-én lesz, majd július 14-ig heti egy előadással jelentkeznek.

A rajongók is üdvözölték az új albumot, így nem csoda, hogy három hétig a Billboard Top 200 lista Top 5 mezőnyében szerepelt. Világszerte hasonló eredményeket ért el a korong, többek között Taiwan, Japán, Ausztrália, Németország, Franciaország és Anglia listáit is meghódította. Most indult Norah Jones világkörüli turnéja, Európa, Észak-Amerika és Japán is a célállomások között szerepel.

A koncertek miatt az énekesnő nagy sajnálatára nem lehet jelen a Little Broken Hearts bábszínház interpretációjának bemutatóján.

A The Cosmic Bicycle experimentáis bábszínház társulat állította össze a “Theatre of Little Broken Hearts” előadást, melynek során Jones albumának dalait használják fel aláfestő zeneként. Mind a 12 szerzeményhez egy-egy történet társul, melyeket bábokkal és egyéb vizuális eszközökkel adnak elő.

2012. 05. 31. 23:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Baba 2015. 08. 20. 7:44
Szép!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Színházi előadást ihlettek az új Norah Jones dalok cikk képei
Norah Jones - Színházi előadást ihlettek az új Norah Jones dalok