Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

John Mayert méltatják a kritikusok

John Mayer - John Mayert méltatják a kritikusok

John Mayer új stúdióalbuma, a "Born and Raised" erőteljesen halad a number 1 pozíció felé a Billboard 200-as lemezeladási listán. Elemzők szerint, ha 220-240.000 példány fogy belőle a héten, akkor a következő heti listát nagy valószínűséggel az 1977-es születésű, gitáros- énekes május 22-én piacra dobott korongja nyitja majd.

A jó hírek nagyon ráférnek a tehetséges dalszövegíró-zenészre, hiszen tavaly ősszel megműtötték, és a sebészek egy úgynevezett granulómát (egyfajta bőrkinövés) távolítottak el hangszalagjairól. "Az egyik próbán a hangom borzalmasan hamisan szólt, emiatt kerestem fel az orvosomat" – adta közzé akkortájt hivatalos rajongói oldalán. A hétszeres Grammy-díjas, és szemtelenül jóképű énekes kénytelen volt koncertjeit is lemondani, maga sem tudja, mennyi ideig tart még, míg felépül.

John Mayer - John Mayert méltatják a kritikusok

A "Born and Raised" album más szempontból is mérföldkő Mayer életében. Ezen a lemezen egy újabb oldalát mutatja meg rajongóinak: olyan nagy elődök hatása érezhető zenéjén, mint Bob Dylan, Neil Young, David Crosby és Graham Nash. A kritikusok szerint ez Mayer eddigi legjobb albuma. Reméljük a tehetséges rock zenész hamarosan maga népszerűsítheti a CD dalait, élőben.

2012. 06. 01. 11:23

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

John Mayert méltatják a kritikusok cikk képei
John Mayer - John Mayert méltatják a kritikusok John Mayer - John Mayert méltatják a kritikusok