Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozik

Ed Rush - Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozik

Nincs népszerűbb férfi szólóelőadó manapság az Egyesült Királyságban Ed Sheerannél. A tavaly szeptemberben megjelent + című első stúdiólemezéből már 1 millió 150 ezer példányt értékesítettek a brit piacon. A halifaxi énekes február 17-én töltötte be 21. életévét.

A négy nappal később tartott BRIT Awardson kapta a legszebb születésnapi ajándékot, a négy jelölésből kettőt díjra váltott: a Legjobb brit férfi előadó és a Legjobb brit új előadó kategóriákban győzött. Ed a napokban a készülő második albumáról is nyilatkozott.

„Közel húsz dalt írtam már a nagylemezre, sok szerzeményt a Snow Patrollal rögzítettem. A zenészeket régebbről ismerem, mondhatni, barátok vagyunk”– újságolta Perez Hilton bloggernek. Az énekes elárulta, hogy a hosszú távú kapcsolatok híve, bár jelenleg nincs állandó barátnője.

Ed Rush - Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozik

A Skóciában működő, északír és skót zenészek alkotta Snow Patrol hatodik, Fallen Empires című stúdióalbuma odahaza tavaly novemberben került forgalomba. A vártnál mérsékeltebb sikert ért el. Az együttes 2006-os slágere, a Chasing Cars a kétezres évek első évtizedének legtöbbet játszott zeneszáma az Egyesült Királyságban, pedig a brit listán csak a hatodik helyig jutott. (Új Szó)

Puha József

2012. 06. 02. 9:41

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozik cikk képei
Ed Rush - Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozikEd Rush - Ed Sheeran a Snow Patrollal dolgozik