Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Cissy Houston könyvet ír Whitney életéről

Whitney Houston - Cissy Houston könyvet ír Whitney életéről

A csodás díva, Whitney Houston életéről hamarosan könyv formájában is olvashatunk édesanyja, a szintén énekesnő Cissy Houston tollából.

Amikor elvesztettem a lányom, Nippyt, (Whitney Houston beceneve) a világ elvesztette egyik legcsodálatosabb hangú énekesnőjét, egy különlegesen gyönyörű és nagylelkű nőt. – mondta Cissy Houston a HarperCollins kiadó ma megjelent közleményében. Hozzátette: Igaz történetünket fogom megosztani a könyvben és remélem igazán értékeset adhatok Whithey rajongóinak: azt, hogy hogyan őrizzék meg Whitney-t emlékeikben. Mind a mai napig több ezer levelet kapunk a rajongóktól. Remélem ez a könyv segít megérteni mindenkivel a lányom valódi történetét.

A közlemény szerint Cassy memoárja jövő februárban, az énekesnő halálának első évfordulóján jelenik majd meg. (

Nem csak a rajongók, de a sztárvilág is értetlen döbbenettel vette tudomásul a szűkszavú hírt, mely beszámolt a 48 éves Whitney halálhíréről februárban. Több barát, ismerős, pálya- és zenésztárs próbálta akkor szavakba önteni a lehetetlent.

Marcus Miller hivatalos Facebook oldalán így búcsúzott barátjától, februárban:

Még 83-ban történt, mikor Luther Vandross felhívott egy nap, és azt mondta: „Máris megyek érted, mert ezt neked is hallanod kell! Cissy Houston és a lánya fog énekelni a Sweetwater’s-ben. (szerk.: egy klub New Yorkban) Közvetlenül a színpaddal szemben ültetett le. Cissy és Whitney elkezdtek énekelni, és földbe gyökerezett a lábam. Elképesztő egységet alkottak a színpadon. Nem akartam hinni a fülemnek és még a szavam is elakadt. Luther persze remekül szórakozott rajtam. A koncert végén csak annyit mondott: Clive Davis már leszerződtette és sztárt fog csinálni belőle. És pontosan ez is történt. Valahányszor meghallottam az isten áldotta hangját a rádióban mindig eszembe jutott az a 19 éves lány, aki a Sweetwater’s aprócska színpadán elvarázsolt tehetségével. Egy igazi ajándék volt mindannyiunknak. A kedvenc számom tőle az "I Will Always Love You" volt, melyet Dolly Parton írt. El tudjátok képzelni Dolly arcát, amikor meghallotta, hogy mit hoz ki Whitney a dalból? Fülig szaladt a szája a gyönyörűségtől. Az élet magasra repítette, néha mélybe taszította. Őszintén remélem Whitney szárnyaló hangja az, amely mindannyiunk emlékeiben tovább él. RIP Nippy.

Fotó: Getty Images

2012. 06. 05. 16:42

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Cissy Houston könyvet ír Whitney életéről cikk képei
Whitney Houston - Cissy Houston könyvet ír Whitney életéről