Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Megkerültek Axl Rose ellopott ékszerei

Guns N' Roses - Megkerültek Axl Rose ellopott ékszerei

Megkerültek Axl Rose szerdán, Párizsban ellopott ékszerei. –adta hírül az AFP. A francia rendőrség letartóztatott egy nőt, akinél megtalálták a Guns N 'Roses frontembere ellopott arany nyakláncát és gyémánt nyakékét. Az ékszerek értéke meghaladja a 200.000 dollárt.

Az asszony állítólag azt mondta a rendőrségen, hogy nem tudja hogyan kerültek hozzá az ékszerek, ő már csak azt vette észre, mikor elhagyta a banda párizsi koncertjét követő privát Guns N 'Roses parti helyszínét, hogy rajta vannak az ékszerek. Korábban a párizsi rendőrség szóvivője azt nyilatkozta, hogy a banda énekese a lopást éppen a szóban forgó zártkörű parti közben jelentette.A hatóság megindította az igazságügyi szakértői vizsgálatot. A rock banda a hivatalos Facebook oldalán megerősítette, hogy az incidens nem zavarja meg európai turnéjukat, az az előzetes tervek szerint halad: pénteken, június 9-én a németországi Moenchengladbach-ban lépnek fel, majd vasárnap visszatérnek Franciaországba.

A 2012-es turné Magyarországot nem érinti, a hozzánk legközelebbi turnéállomás Gratz, ahol június 29-én pénteken ragad mikrofont Axl Rose.

Fotó: Jason Merritt/Getty Images

2012. 06. 07. 15:54

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Megkerültek Axl Rose ellopott ékszerei cikk képei
Guns N' Roses - Megkerültek Axl Rose ellopott ékszerei