Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Egy jól összeállított könyv a 20 éves SZIGET-ről

Sziget - Egy jól összeállított könyv a 20 éves SZIGET-ről

A SZIGET 20 év HÉV c. kötet a 20. Szigetre rámozdulva az elmúlt 19 évet igyekszik minél több irányból bemutatni. Olvashatunk egy buli kezdetéről majd pedig arról, hogyan nőtte ki magát monstre rendezvénnyé. Hogy hol a helye az időközben öt napra rövidült, de a nulladik és mínusz egyedik nappal mégis újra „egy hét együttlétnek” a külföldi és hazai fesztiváltörténelemben. 280 oldal sok fotóval, statisztikával és rengeteg sztorival.

A szerző, Jávorszky Béla Szilárd – újságíró. rocktörténész -saját élményei alapján gyűjtötte össze a legfontosabb eseményeket, sztorikat és tényeket. Apropó tények! A könyvben minden SZIGET év leírása után olvashatunk a stábról illetve annak változásáról, a jegyárakról és nem utolsó sorban a látogatói számokról. Érdemes összehasonlítani a korábbi évek változásait a legutóbbi fesztivál adataival. Azért a tények felsorolása mellett a SZIGET feeling sem hiányozhat, ehhez nagyban hozzájárulnak az archív fotók is.

A közelgő SZIGET előtt, közben illetve utána remek választás eme kiadvány. Nem csak tényeket olvashatunk, hanem jó kis sztorikat és személyes élményeket is a majd 280 oldalon. SZIGET- rajongóknak kötelező darab!

2012. 06. 07. 18:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Egy jól összeállított könyv a 20 éves SZIGET-ről cikk képei
Sziget - Egy jól összeállított könyv a 20 éves SZIGET-ről