Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

50 Cent egy milliárd éhezőn segítene

50 Cent - 50 Cent egy milliárd éhezőn segítene

A szabadszájú repper Oprah Winfrey Next Chapter (Következő fejezet) című showjában nyilatkozta vasárnap, hogy a Street King Energy Drink bevételéből mintegy egymilliárd éhező emberen szeretne segíti.

Idén január elsején indította el a „nappali televíziós show-k királynője” saját televíziós csatornáján az OWN-en (Oprah Winfrey Network) főműsoridőben legújabb beszélgetős műsorát, Next Chapter (Következő fejezet) címen. A stáb legutóbb a szókimondó szövegiről ismert 50 Cent nagymamájának házába látogatott, ahol Oprah és 50 nyíltan, kertelés nélkül beszélgettek a hízásról, 50 Cent kemény gyerekkoráról, nagyszülei iránti mély tiszteletéről és arról, hogy a szövegelős sztár 1 milliárd éhezőn szeretne segíteni. Mindig szerettem volna olyan dolgokat is tenni, amelyek pozitív hatást gyakorolnak az emberekre és jó példát mutatnak. - monda a „Window shopper” előadója.

50 Cent - 50 Cent egy milliárd éhezőn segítene

Kettejük kapcsolata nehézkesen indult. Oprah gyakran és meglehetősen keményen kritizálta a New York-i fenegyerek erős dalszövegeit és abbéli ellenszenvének is rendre hangot adott, hogy a hip-hop szövegek tele vannak a nők alacsonyabb rendűségéről szóló frázisokkal, melyet mélységesen elítélt. Fif személyes támadásnak vette Winfrey állásfoglalását, melyet soha nem rejtett véka alá.

"Hallottam, hogy van egy kis ölebed, akit Oprah-nak hívnak.” – provokálta Winfrey a vendégét. „Szeretlek!” - válaszolt a repper kissé kínosan, majd folytatva az évelődést hozzá is tette gyorsan, hogy van egy macskája is, akit Winfrey legjobb barátjáról, Gayle Kingről nevezett el.

A beszélgetés alatt 50 Cent egyre jobban megnyílt és egy olyan arcával szembesítette Oprah-t és a nézőket, amelyet csak igen kevesen ismernek. A valódi Curtis Jackson ült szemben a műsorvezetővel, aki otthon, a Nagyanyja házában nem káromkodhat, nem dohányzik és nem is iszik, és aki szívén viseli a nehéz sorsú emberek boldogulását, hiszen jutott neki is bőven a szenvedésből. A zenémből a keserűség, a düh, a kemény valóság szól, mert ez a rap és 50 Cent, de mögötte ott vagyok én, Curtis Jackson. Vártam a pillanatot, hogy őszintén beszélhessünk a zenémről, véleményedről, benyomásaidról, melyeket ezzel kapcsolatban érzel, és mindarról a rosszról, ami a lemezeimről szól. – vallotta be 50 a médiakirálynőnek.

Oprah szemmel láthatólag meghökkent az igazi Curtis-től, különösen az ígéretétől, mi szerint 1 milliárd éhezőnek fog élelmet biztosítani, és a forrást ehhez a Street King Energy Drink ital bevételéből teremti elő.

A műsor véget vettet a repper és a talk show királynő mintegy 6 éve tartó ellenségeskedésnek is, melyet egy nagy öleléssel pecsételtek meg. "Az, hogy vendég lehetek a műsorodban, egy igazi mérföldkő számomra.”- mondta 50 Cent Oprah-nak.

Fotó: Harpo

2012. 06. 12. 14:06

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

50 Cent egy milliárd éhezőn segítene cikk képei
50 Cent - 50 Cent egy milliárd éhezőn segítene 50 Cent - 50 Cent egy milliárd éhezőn segítene