Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Usher szerint megjelent a nyár slágere

Usher - Usher szerint megjelent a nyár slágere

Usher vitathatatlanul a klubok kedvence, és emellett van egy másik zseniális tulajdonsága is: évről évre megalkotja nyár slágerét. Gondoljunk csak a „You Make Me Wanna” vagy a „U Remind Me" nótára mely őrült partizásra késztette rajongóit.

Most, hogy a 7. stúdió albumáról – amely a „Looking 4 Myself” címet viseli – piacra dobta a második kislemezt, a „Scream”-et, máris biztos benne, hogy e daltól fognak nyáron felrobbanni a klubok, és a rádiók is folyton folyvást ezt adják majd.

„Gyerünk, gyerünk itt a nyár, és én jól meg akarlak benneteket mozgatni!” – nyilatkozta lelkesen Usher az MTV-nek. Szerinte a dal annyira jól sikerült, hogy a fiataloknak semmi másra nincs is szükségük ahhoz, hogy igazán jól érezzék magukat, csak hallgatniuk kell a új slágerét, és garantáltan jól fogják érezni magukat, függetlenül attól hogy hol vannak és mit csinálnak éppen.

Usher - Usher szerint megjelent a nyár slágere

Usher legutolsó albuma, amelyet ő maga nemes egyszerűséggel csak a hangzás evolúciójának nevez, a zenei kockázatvállalásának egyik következő etapja. Zenei producere, Jermaine Dupri a legjobb befektetés ahhoz, hogy a különféle stílusokat sikeresen ötvözze és ezzel egy újszerű hangzásvilágot alakítson ki. Az új dolgoknak és az eredeti megoldásoknak mindig van rizikója, de a nyeresége is óriási: ezzel elkerülhetők a klisék és zenészek kikerülnek azokból a bizonyos skatulyákból, melyeket a rajongók aggatnak rájuk.– vallja Usher.

Szerinted is felforgatja Usher legújabb remeke a klubokat?

2012. 06. 12. 18:17

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Usher szerint megjelent a nyár slágere cikk képei
Usher - Usher szerint megjelent a nyár slágere Usher - Usher szerint megjelent a nyár slágere