Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyében

DJ Dominique - Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyében

DJ Dominque művészbarátai segítségével június 14-én, 16 órától 20 óráig ingyenes, jótékonysági koncertet szervez a Körcsarnokba. A hátrányos helyzetű és fogyatékkal élő gyermekeket is vendégül látó, kábulásmentes Tanévzáró Fergeteg Party-n olimpiai és paraolimpiai bajnokok mellett Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Krizbai Teca, az Apollo 23.

A 16-20 óráig tartó rendezvényen 14 fellépő szórakoztatja a fiatalokat, alkohol, drog és cigarettamentes környezetben. A DJ Dominique által szervezett ingyenes, jótékonysági rendezvény célja annak bemutatása, hogy a tinik kábulás nélkül is érezhetik jól magukat a nyári fesztiválszezonban.

A koncert fellépői között ifjú tehetségek és tapasztalt művészek is szerepelnek, akik számára ugyancsak fontos a kábulásmentes szórakozás népszerűsítése. A tehetségkutató versenyek során felfedezett Apollo23, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Krizbai Teca, Gyurcsik Tibor mellett olyan közismert előadók lépnek színpadra, mint Mészáros Árpád Zsolt és Homonnay Zsolt musical énekesek, Kefír, Junior, valamint Bárány Attila, Andro, DJ Schultz és DJ Sterbinszky lemezlovasok.

DJ Dominique - Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyében

A rendezvényen fellépő művészek mellett sportolók is DJ Dominique mellé álltak. Szekeres Pál, az egyetlen ember a világon, aki az olimpiai és paralimpiai játékokon is érmet szerzett szintén biztonságos szórakozásra és egészséges életmódra buzdítja a gyerekeket.

„A nyári fesztiválszezon előtt különösen fontos annak hangsúlyozása, hogy különböző kábító szerek nélkül is teljes értékű szórakozásban lehet részük a fiataloknak” – mondta Szekeres Pál, az Emberi Erőforrások Minisztériumának helyettes államtitkára. „A koncertet támogató művészekkel együtt az a célunk, hogy példát állítsunk a tinédzserek elé” – tette hozzá a sportért felelős helyettes államtitkár.

A koncertet bárki ingyenesen látogathatja, a szervezők mindössze egy tetszőleges ajándék felajánlását kérik, ami a budapesti gyermekotthonok lakóinak szerez majd örömet.

Fotó: Dudás Ernő

2012. 06. 13. 13:04

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 06. 02. 7:47
IMÁDOM!!
VENDÉG 2015. 06. 05. 8:50
Szuper))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyében cikk képei
DJ Dominique - Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyébenDJ Dominique - Tanévzáró Fergeteg Party a biztonságos bulizás jegyében