Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinek

Bikini - Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinek

A Bikini együttes megalakulásának 30. évfordulóját ünnepelte meg február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában adott jubileumi koncertjével. Az ünnepi koncerten az eddigi legkiválóbb Bikini-felállást láthattuk a színpadon: D. Nagy Lajos (ének), Németh Alajos (basszusgitár), Lukács Peta (gitár), Mihalik Viktor (dob), Makovics Dénes (szaxofon) és Bördén Szabolcs (billentyűs hangszerek). Aki ott volt tudja, hogy a rendhagyó, mintegy három órás koncert során egy tűzben izzott az zenekar és a közönség lelke!

A Bikini jubileumi koncertje tele volt meglepetéssel: többek között olyan vendégzenészek játékát és énekét élvezhettük, mint Patrick McMullan, aki fuvola, furulya, mandola és hegedű kíséretében az ír zene könnyed hangulatával színesítette az előadást; de a színpadon volt Gallai Péter (ének, zongora) is, aki megdöbbentő művészi érzékenységgel adta elő az egyik Bikini slágert és egy vendég dalt, a Szállj fel magasra című Piramis szerzeményt. A klasszikus slágerek is modernizált hangzásban szólaltak meg, melyek mellett a tavalyi Elmúlt Illúziók c. lemezükről is felcsendültek a legnépszerűbb dalok. A mindvégig hatalmas hőfokon bulizó közönség is remekül mutatta, hogy ez nem egy nosztalgiakoncert volt, hanem egy nagyon is mai produkció.

Bikini - Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinek

Ha valaki szeretné újraélni a banda eddigi pályafutásának csúcsát jelentő ünnepi nagykoncertet, már elérhető a Bikini: 30 – Közeli helyeken dupla CD-n és szimpla DVD-n. A dupla CD digitálisan is beszerezhető.

2012. 06. 15. 14:38

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinek cikk képei
Bikini - Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinekBikini - Bikini 30 - koncert CD és DVD az igényes zene szerelmeseinek