Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pörgős nyári sláger a Balatonról

Jerry Dave - Pörgős nyári sláger a Balatonról

Jerry Dave vadiúj formációjával egy igazi trendi dalt alkotott "Siófok itt van!" címmel. Valódi divatos és pörgős dance slágerről van szó. Jerry, Mickey és Barbi találkozása igazi mesébe illő sztori…

Signus21 - Siófok itt van!

Találkozásuk a hangjegyek nagy mesebeli kerek-erdejében kezdődött. A szivárványszínű ösvény vezette őket az üveghegy lábához. Itt lakott Barbi, aki már igencsak unta magát a rózsaszínű mesefodrászatában, így továbbindultak hármasban, hogy valami igazi, nekik való kihívást keressenek. Néhány óra gyaloglás után elértek egy tisztásra, majd egy tóhoz. Nagy betűkkel ki volt írva: Balaton... Szóval elértek Siófokra, ahol már ezerrel pörgött a parti. Szikrázó fények, menő partiarcok. Itt alkották meg a vízparton egy szál gitárral a naplemente árnyékában... a “Siófok itt van” című dalt, és hozták létre a SIGNUS-21 formációt. A csapat céljaként a külföldi trendek mintájára Magyarországon is népszerűsíteni a slágeres szintetikus dallamokat.

Egy jó slágerhez jó remixek is kellenek, erről neves DJ-k gondoskodnak. Jerry Dave elmondta, hogy a formáció mellett hamarosan új dalokkal is megörvendezteti a rajongókat. Sőt készülőben egy album is, amelyet a nemzetközi piacra szánnak.

2012. 06. 17. 14:13

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pörgős nyári sláger a Balatonról cikk képei
Jerry Dave - Pörgős nyári sláger a Balatonról