Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Szeptemberben új No Doubt lemez

No Doubt - Szeptemberben új No Doubt lemez

A kaliforniai No Doubt nemrég videóüzenetben jelentette be: szeptember 25-én megjelenik legújabb, sorban a hatodik stúdiólemezük. A nagy visszatérésre nem is kell nagyon sokat várni, hiszen a híresztelések szerint a banda fellép Los Angeles-ben, a neves Teen Choice Awardson, júliusban. Így elég valószínű, hogy talán a sok szólózgatás után végre újra együtt folytatják.

No Doubt - Album Release Date Announcement

A zenekar 1992-es bemutatkozása után az 1995-ben megjelent Tragic Kingdom – és rajta talán a legnagyobb slágerükkel a Don’t Speak-kel, amely – meghozta az áttörést: a lemez 20 milliós eladást produkált világszerte. A folyamatos sikerek, telt házas koncertek ellenére az utolsó albumuk, a 2001-es s Rock Steady óta nem jelentkeztek közös produktummal. Gwen Stefani szólókarrierbe kezdett, a zenekar többi tagja pedig is más utakon járt – egészen mostanáig.

No Doubt - Szeptemberben új No Doubt lemez

Oly annyira komoly a visszatérés-dolog, hogy az albumot beharangozó első kislemez júliusban már a boltokba kerül. A találgatások már így is megindultak, vajon milyen lesz az újraalakult No Doubt: teljesen más hangzásvilágot hoznak, vagy megmaradnak a rockos, bulizós vonalon? Bármi is lesz, zajos visszatérésre számíthatunk a 20 éves zenekartól.

2012. 06. 18. 16:22

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Szeptemberben új No Doubt lemez cikk képei
No Doubt - Szeptemberben új No Doubt lemez No Doubt - Szeptemberben új No Doubt lemez