Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Hamarosan itt az új R. Kelly album

R Kelly - Hamarosan itt az új R. Kelly album

A „Share My Love" című dal hivatott népszerűsíteni R.Kelly hamarosan megjelenő, sorban a 11. stúdióalbumát. A kritikusok nagy reményeket fűznek a zenei anyaghoz, szerintük ez lehet R. Kelly eddigi legjobban sikerült produktuma. Hogy ezt mindenki maga dönthesse el, arra már nem kell sokat várni, hiszen június 28-án a boltokba kerül az újdonság.

Úgy tűnik az amerikai dalszerző-producer megrázta magát, hiszen további sikerek várományosa még az idén. Vezető zenei tanácsadóként részt vett ugyanis a Sparkle musical előkészítő munkálataiban. A TriStar Pictures gondozásában augusztus 17-én megjelenő film tulajdonképpen a ’76-os, azonos című mozi remake-je, amely annak a 3 tehetséges harlemi lánytestvérnek a történetét dolgozza fel, akik később a The Supreme néven váltak híressé. R. Kelly 3 vadiúj dalt írt a filmhez, többek között azt a duettet, melyet Jordin Sparks az idén februárban elhunyt szupersztárral, Whitney Houstonnal ad elő.

R Kelly - Hamarosan itt az új R. Kelly album

R. Kelly karrierje során olyan sztárokkal dolgozott már együtt, akár dalszerzőként, producerként, vagy készített remixet dalaikhoz, mint Qincy Jones, K-Ci & JoJo, Aaliyah, Janet Jackson, Whitney Houston, Toni Braxton, Michael Jackson, Hi-Five, Ciara, Mary J. Blige, Luther Vandross, Gerald LeVert, Kelly Price, Tamia, Maxwell, Celine dion, Britney Spears, Usher, Jennifer Lopez és a lista hosszan folytatható. A sokrétű egyéniség kimeríthetetlen tehetségét ismerve, ez a felsorolás évről évre újabb nevekkel fog gyarapodni.

Fotó: John Shearer/Getty Images

2012. 06. 20. 14:55

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

VENDÉG 2015. 02. 06. 9:24
Szuper!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Hamarosan itt az új R. Kelly album cikk képei
R Kelly - Hamarosan itt az új R. Kelly album R Kelly - Hamarosan itt az új R. Kelly album