Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Péterfy Bori új számokkal, a Quimby egyedi színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére

Péterfy Bori & Love Band - Péterfy Bori új számokkal, a Quimby egyedi színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére

A karizmatikus énekesnő bébi szünet után most veti bele magát újra a fesztiválok világába, az EFOTT-ot olyan különleges programlehetőségnek tartja, amelyet sosem hagyna ki. A Quimbyt többezres közönsége évek óta alig engedi le a nagyszínpadról. A zenekar ismét nagy bulival készül, ám a tervek szerint a jellegzetes katartikus-quimbys hangzás mellett megújult színpadképet is hoznak magukkal Velencére, akárcsak a Vad Fruttik zenekar tagjai.

Hosszú ideje nem láthattuk-hallhattuk Péterfy Borit, aki várandóssága és szülése után idén tért vissza a színpadra, most pedig arra készül, hogy ismét meghódítsa a fesztiválközönséget. Az énekesnő energikusabb, mint valaha, ennek mentén pedig remek bulinak ígérkezik a július 6-i velencei koncertje. A Quimby az óriási fesztiválközönséget alaposan megmozgató örökzöld dalokkal érkezik Velencére július 7-én, ám a tavaszi fellépések során olyan újításokat is teszteltek, amik frissítik a színpadi látványt. Az egyetemista közönség egyik legnagyobb kedvence, a Vad Fruttik, érdekes fényshow-val lepi meg a fesztiválozókat, amelyet maga az énekes, Likó Marcell tervezett meg.

Tulajdonképpen két koncertet is kap tőlünk a velencei közönség. Egyrészről a zenei koncertet, másrészről pedig egy dalokra komponált fényelőadást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alkotóelemeire bontottunk egy ledfalat, így tizenkét darab két és fél méter magas fényoszlop veszi majd körül a zenekart. Az oszlopokon a zenére megtervezett fények villannak majd fel – mesélte a gyönyörű dalszövegeikről is ismert zenekar énekese, aki nagyon várja már a július 7-i velencei fellépésüket.

2012. 06. 21. 9:18

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Péterfy Bori új számokkal, a Quimby egyedi színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére cikk képei
Péterfy Bori & Love Band - Péterfy Bori új számokkal, a Quimby egyedi színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön VelencérePéterfy Bori & Love Band - Péterfy Bori új számokkal, a Quimby egyedi színpadképpel, a Vad Fruttik fényoszlopokkal jön Velencére