Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bulizás és strandolás Velencén az EFOTT-on

EFOTT - Bulizás és strandolás Velencén az EFOTT-on

Brains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho, Vad Fruttik – csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói és barátaik. Velencén július 3. és 8. között, hogy kiszabadulva a klubok falai közül, szabadtéren még nagyobb őrülettel várják a fesztiválozókat! Míg este a zenekaroké a főszerep, a délutáni pihegést a legjobb stand up-osok dobják fel.

Pár nap múlva vége a vizsgaidőszaknak, startolhat az EFOTT! Az örökzöld slágerekkel érkező retrósztárok és az ütős külföldi fellépők mellett olyan bandák is fellépnek, akik a leginkább hasítanak most a főiskolások, egyetemisták körében.

Beck Zoliék tavaly hatalmas koncertet adtak Szolnokon, és a fellépők sorából idén sem maradhat ki a nagy kedvenc, a 30Y. A zenekar tagjai július 6-án fogják igazán megtudni, mennyire viszi a hangot a tó. A Brains július 4-én érkezik Velencére. A magyar drum&bass banda tagjai már örülnek, hogy kitörhetnek a klubokból és a szabadban szabadíthatják el a poklot.

Délutánonként a legmenőbb dumagépek poénjain alapozhatunk az esti őrületre. A Rauch aREna-ban a fesztivál ideje alatt egy-egy stand up-ost csíphetünk el: Kiss Ádám, Felméri Péter, Dombóvári István és Aranyosi Péter szórják majd a fricskákat Velencén. Nyár lévén pedig a koncertek előtt és után csobbanhatunk egyet a Velencei-tóban.

2012. 06. 21. 9:25

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Bulizás és strandolás Velencén az EFOTT-on cikk képei
EFOTT - Bulizás és strandolás Velencén az EFOTT-on